Ovan nedeljni horoskop od 31.08. do 06.09.2015.

Još jedna sedmica sa naglašenom potrebom za hranom koja daje dovoljno energije a da to nisu prazne kalorije koje brzo potrošite. Predlog za vas – hranljiva salata sa kuvanim junećim mesom (umesto ovoga može piletina), crnim lukom, šargarepom, kuvanim krompirom, kuvanim jajima, par listova zelene salate. Možete je začiniti kombinacijom kiselo mleko, sok od limuna, maslinovo ulje, malo soli…

Ljubav

Sve ono vezano za emocije može vas u potpunosti poremetiti tokom ove sedmice. Prvo i osnovno – prošlost. Najavljivali smo da će u septembru mesecu krenuti raspetljavanje nekih karmičkih „zapetljancija“ i sada počinju prvi koraci ove priče. Možda i smatrate da nešto nije dobro po vas i želite da pobegnete od svega, ali što više bežali, srce – pusto srce, vuče sve intenzivnije.

Niko od sudbine nije pobegao – bar tako kažu. Pa zar vi mislite da možete pobeći od ljubavi? Držite se, jer sve ono što dolazi kreće toliko intenzivno, toliko romantično, toliko nestvarno – i namenjeno je samo vama. Oni u emotivnim vezama i brakovima – no, no – nije lepo skrivati stvari od partnera… pogotovo uplitati se u neke pričice „sa strane“…

Posao

Ako vam misli budu suviše na nekoj drugoj strani, rizikujete da tokom ove sedmice napravite neke poslovne propuste. Prvi deo nedelje je posebno problematičan i tada čak možete raditi u korist svoje štete, time što ćete odati neke bitne informacije ili dozvoliti da procuri neka poslovna tajna. Nemojte suviše verovati slatkorečivima u ovom periodu, jer ne razmišljate jasno i impulsivni ste. Neko vas na taj način može „navući“ da uradite nešto u okviru posla što će vam doneti probleme kasnije. Ako imate kolege koji su „najpametniji“ na svetu – iskulirajte ih. Ne dozvolite sebi da upadate u neke rasprave.

Novac

Znam da vam gori pod nogama kada je novac u pitanju, ali ništa nećete dobiti time što ćete pokušati da zaradite na brzinu. Retke će boginja sreće Fortuna pogledati – svi ostali će uglavnom proći sa gubitkom. Nema finansijskih mahinacija u ovom periodu – šta ste zaradili, to vam je.

Zdravlje

Imaćete osećaj kao da ste na klackalici. Čas gore čas dole kada je lična energija, raspoloženje u pitanju. Moguće su infekcije grla i disajnih puteva.

Pročitajte nedeljni horoskop za ostale znake!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

 

*******************************************

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

error: Content is protected !!