BIK – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

Nemojte ovih dana jesti na nervnoj bazi, jer je više nego verovatno da ćete pokvariti režim ishrane koji trenutno pokušavate da praktikujete. Moguća su impulsivna prejedanja, naročito u večernjim satima, pa se potrudite da to izbegavate. Imajte kontrolu nad sobom.

Ljubav

Ako ste slobodni, za vas ovih dana nema zime. Bićete okruženi udvaračima, I starim I novim, a I vi sami ćete se lako upuštati u flertovanje I neobavezne kontakte. Lako ćete se zanositi, a trenutno vas vuku I velike strasti, pa se možete odlučiti I za neobavezne kontakte ili avanturu. U suštini – sada se prepustite I radite ono što vama odgovara. Jedan je život, ne trebate da se ustežete I sputavate sebe.

Ako ste u emotivnoj ili bračnoj relaciji, vreme je da stvari uzmete u svoje ruke. Ponašanje voljene osobe je suviše statično, kruto, između vas dvoje počinje da se javlja distance I odličan je momenat da ovo preokrenete. Pokažite veliku inicijativu, animirajte partnera I dajte mu ponovo dobar razlog da bude opušten I raspoložen u kontaktu sa vama. Iznenadite ga nekim svojim postupcima.

Posao

Neke dosta dobre ponude se mogu otvoriti I onima koji su nezaposleni, ali I onima koji već imaju radno mesto. U svakom slučaju, trebali biste da dobro razmislite o onome što vam se pruža, jer vam donosi veliku mogućnost promene na bolje. Još uvek će vas “boleti” neke stvari koje se dešavaju u vašem kolegijalnom okruženju, a najviše to što ćete osećati da neki ljudi nisu najiskreniji prema vama. Ovo ne bi trebalo da vas zabrinjava ni na koji način. Vi vodite računa o svojim poslovima I obavezama I gledajte da sve ispoštujete na vreme. Drugi ne trbaju da vas interesuju. Odlični kontakti sa strancima.

Novac

Finansijski segment je prilično stabilan u ovoj nedelji. Šta više – otvaraju vam se mogućnosti I za dodatne poslovne angažmane od kojih biste mogli imati solidne sume novca.

Zdravlje

Nešto više pažnje bi trebali da obrate oni koji imaju probleme sa krvnom slikom, sa pritiskom ili krvnim sudovima. Ostali u zdravstvenom segmentu funkcionišu više nego dobro.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!