RIBE – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

Imate pravu meru kada je ishrana u pitanju. Ipak, priuštićete sebi po koje slatko zadovoljstvo, ali uglavnom prilikom nekih proslava ili društvenih okupljanja. Trudite se da se pridržavate nekih ograničenja koje ste sami sebi postavili.

Ljubav

Ako ste slobodni, jako vam prija komunikacija sa jednom osobom. Kontakt možete ostvariti preko posla, ali I preko prijatelja I društvenih mreža. Moguće je da ova osoba nije iz vašeg mesta, ali vam to neće smetati da se povežete sa njom I da uživate u razgovorima koji mogu trajati satima. Još uvek nemate pravih prilika za ulazak u stabilan odnos, ali će vam sve ovo što se dešava jako prijati. Bitno je da se vi osećate dobro I da više niste u emotivnom padu, kao ranije.

U emotivnim vezama I bračnim relacijama situacija se bitnije popravlja. Oboje ćete se truditi da se uklopite I da zajedničkim snagama rešite neka pitanja koja su vas mučila. Takođe, od drugog dela nedelje možete pokrenuti I planove koji bi vas, ukoliko ste u dužoj vezi, mogli voditi ka većoj stabilnosti. Mogućnost dogovora o zajedničkom životu.

Posao

Neke velike prepreke ste uspeli da prevaziđete u poslovom segmentu I konačno sa većim entuzijazmom gledate na situacije koje dolaze. Preporod, koji je započeo od skora, nastavlja se I u ovoj nedelji, ali mnogo bržim tempom I neki od vas mogu biti iznenađeni pozitivnim situacijama koje se otvaraju pred njima. Ako ste nezaposleni, sada dobijate pravu ponudu I ostvarujete komunikaciju sa ljudima koji su zainteresovani da vas angažuju na duže. Oni koji rade sa inostranstvom naročito će biti u dobroj poziciji. Nekima od vas će biti ponuđen premeštaj, novo radno mesto ili mogućnost napredovanja.

Novac

Sve što je vezano za finansijski segment konačno kreće uzlaznom linijom. Prilivi su redovni, a sada imate mogućnost I dodatnih priliva. Obaveze uspevate da rešite na lak način.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je posle dužeg vremena, više nego dobra. Stariji pripadnici znaka samo neka obrate pažnju na urogenitalni trakt.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!