BLIZANCI – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

I dalje se nastavlja period kada je potrebno da dosta pažnje posvetite svojoj ishrani. Trudite se da sve kategorije namirnica budu zastupljene na vašem stolu, a naročito one koje će povoljno delovati na krvnu sliku – neophodno je konzumiranje cvekle, spanaća, džigerice, paradajza.

Ljubav

Ako ste slobodni, verovatno vam je trenutno najpreče da sredite poslovni segment ili imate neke druge životne prioritete. I pored toga što ne delujete nešto naročito zainteresovani za ljubav, svakako ćete biti u centru pažnje suprotnog pola. Šta više – nekoliko osoba se sada može vrteti oko vas, pokušavajući da vas osvoji ili zainteresuje. Moguće je da su neki od vas preokupirani razmišljanjima o osobi koja ne živi blizu njih. Ako je to slučaj, sa ovom osobom ćete održavati kontakt I nadati se skorom susretu.

U emotivnim vezama I bračnim zajednicama nekih nesigurnosti može biti početkom sedmice. Moguće je da ćete na kratko posumnjati u iskrenost voljene osobe. No, vrlo brzo ćete shvatiti da je to što ste osetili, samo vaš strah od gubitka. U suštini – jako lepi odnosi I razumevanje će vladati između vas I partnera.

Posao

Neke okolnosti u poslovnom segmentu se tokom ovog perioda mogu okrenuti u vašu korist. Moguće je da ćete početkom nedelje biti zabrinuti zbog velike količine obaveza koja vam je nametnuta I smatrati da nećete uspeti da ispoštujete rokove, ali ćete vrlo brzo “isplivati” iz svega ovoga. Sada je pravi momenat da budete aktivni kada je komunikacija sa saradnicima u pitanju. Ugovorite važne dogovore, sastanke – sada itekako možete zainteresovati druge za saradnju sa vama. Ovo važi I ako ste nezaposleni – aktivirajte se, jer možete pronaći posao, koji će doduše biti privremenog karaktera, I to preko prijatelja.

Novac

Možda niste baš sto posto zadovoljni svojim finansijama, ali uspevate da pokrijete obaveze, a povremeno neki dinar I “pretekne”. Ako zagusti – možete pozajmiti novac od prijatelja.

Zdravlje

Situacija u zdravstvenom segmentu sada intenzivno kreće na bolje. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju, I to ako ste stariji pripadnik znaka, jeste urogenitalni trakt.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!