VAGA – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

Drage moje Vage, u ovoj sedmici bićete u brzini od sto na sat, pa ne sumnjam da ćete imati izuzetno malo vremena za kvalitetan obrok. U suštini, vaši obroci će se uglavnom svesti na neke grickalice usput, ili na po koji zalogaj brze hrane. Kilaža će vam jako varirati.

Ljubav

Kontakt vaše vladarke Venere sa Uranom definitivno će vas izbaciti iz ležišta. Slobodnim Vagama se otvaraju neke neočekivane emotivne prilike, preko izlazaka, prijatelja, društvenih mreža. Poznanstva “u prolazu”, saobraćaju, na kraćim putovanjima ili seminarima. Ono što je evidentno jeste da se stvari mogu pokrenuti brzo, uvući vas u jedan vrtlog intenziteta I strasti….sad, pitanje je koliko je moguće da ovi odnosi budu trajni, ali to ne znači da biste trebali da kočite sebe. Uživajte, jer ćete se ponovo osetiti ekstatično, živo! Dajte priliku leptirićima u stomaku da se razmašu punom parom!

U vašim emotivnim vezama I bračnim relacijama sada vi možete biti inicijator promena. Napravite neke pozitivne zaokrete I videćete da će vam se I voljena osoba ubrzo pridružiti. Jačanje strasti I dobro raspoloženje sa partnerom.

Posao

Budite aktivni, jer ovo je vaša sedmica. Ne samo da će se pokrenuti I na pravi način realizovati sve ono oko čega ste se angažovali u prethodnom periodu, šta više – pred vama će se otvoriti I neke potpuno nove prilike I neočekivane mogućnosti za saradnju. Iskoristite ih, jer neke se šanse samo jednom pružaju. Ako ste nezaposleni – konačno prave ponude I mogućnost da dobijete adekvatno radno mesto. Ako je postojao bilo kakav nesporazum sa poslovnim partnerima, saradnicima ili kolegama – sada ćete ga razrešiti bez po muke. Potrebno je samo da pokažete dobru volju, a druga strana će reagovati više nego pozitivno.

Novac

Odlične šanse za jake finansijske prilive. Saradnje vam donose veće sume novca, a podržani su I dodatni poslovni angažmani. U suštini – za vas sada nema zime!

Zdravlje

Bićete skloni prehladama I blažim virusnim infekcijama. Dobro je što su sve zdravstvene tegobe sada prolaznog karaktera I možete ih lako rešiti.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!