ŠKORPIJA – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

Uživaćete u dobrom zalogaju, a bićete skloni I eksperimentisanju I probanju novih ukusa I mirisa. U svojoj kuhinji ćete upotrebljavati veću količinu začina, I oprobati I neke koji su vam do sada bili strani. Želite da okusite I specijalitete stranih kuhinja.

Ljubav

Imate više nego dobre mogućnosti da ostvarite jači kontakt sa osobom koja vam se dopada, ali non stop se neke okolnosti postavljaju na vaš put. Moguće je da I vi sami niste dovoljno angažovani ili da se ustručavate I otvoreno pokažete svoju zainteresovanost I naklonost prema nekom. Druga strana će vas slatko provocirati, I moguće je da će inicirati susret u drugom delu sedmice. Nemojte kočiti sebe I propuštati emotivne prilike.

U emotivnim vezama I bračnim zajednicama povremeno se pokažu neki znaci napredovanja, ali to je još uvek daleko od stabilnosti. Vaša voljena osoba će verovatno inicirati otvoreniji razgovor I pokušati da zajedničkim snagama rešite problem u odnosu. Nemojte kočiti sebe, potrebno je da budete iskreni I kažete šta je ono što vam zaista smeta.

Posao

Možda emotivni segment u ovom periodu baš I nije mesto vašeg uspeha, ali je potpuno drugačije stanje kada je vaš poslovni život u pitanju. Vi ste mnogo uložili sebe u prethodnom periodu, I zato nije ni čudo što će se sve ono što priželjkujete konačno I pokrenuti. Iako ste navikli da sve ide sporo, sada ćete prihvatiti I brz tempo dešavanja. Od drugog dela sedmice, poslovni segment se ubrzava, ali vam donosi I neke velike prilike I poslovne ponude. Naročito će prosperirati oni koji rade sa strancima, ili državnim I javnim ustanovama. Generalno – došlo je vreme da uživate u zasluženim plodovima svog truda.

Novac

Novac vam u ovom periodu dolazi sa više strana, I ne biste trebali da imate bilo kakvih većih finansijskih problema. Sada je pravi trenutak da brzo rešite neka dugovanja.

Zdravlje

Dosta se trošite, dosta se vaša energija crpi u ovom periodu, ali zato imate više nego dovoljno snage. Ovu snagu dopunjujte kvalitetnim snom I odmorom.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!