LAV – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

U potpunosti ste se usedeli. Zatvorili u kuću, ne mrdate nigde. Čak I ako izađete, obično je to po pozivu na neko društveno okupljanje. Jedete automatski, po navici, I to veće količine hrane. Zaista bi bilo dobro da se malo promrdate – ako trenutno niste za sport, makar se potrudite da povremeno prošetate.

Ljubav

Osoba sa kojom povremeno imate komunikaciju, sve više vam posvećuje svoju pažnju. I sami ćete primetiti da kontakti sa njene strane postaju sve intenzivniji I da žarko želi da vas privuče I osvoji. Na vama je da li ste trenutno spremni za tako nešto, ali u svakom slučaju – mislim da biste trebali da joj date šansu. Ako ništa drugo, sigurno je da će ona pozitivno uticati na vaše raspoloženje I doneti vam mogućnost da budete opušteni, vedri I zadovoljni sobom. Vremenom se ovo može pretvoriti I u ozbiljniju priču.

Lavovi u emotivnim vezama I bračnim relacijama nisu trenutno u najpozitivnijem periodu. Vi imate velike promene raspoloženja, a skloni ste tome da budete isključivi I da se tvrdoglavite, iako nemate pravih razloga za to. Bilo bi odlično kada biste otvoreno porazgovarali sa voljenom osobom.

Posao

Koliko god se vi u poslovnom segmentu trudili, ispada da se trenutno ne pomerate sa mrtve tačke. Jednostavno, ovo kao da nije vaše vreme I sve ono u šta ulažete sebe, pokazuje tendenciju da koči I da funkcioniše neobično sporo. Niste zadovoljni ni odnosom kolega I nadređenih prema vama. Neki od vas će pokušavati da na mišiće proizvedu neke rezultate, a drugi će se prepustiti….pa dokle stignu. Mislim da nije vreme da odustajete od svojih ciljeva, koliko god se oni trenutno činili daleki. Nešto bolje će proći oni Lavovi koji sarađuju sa strancima, ili imaju dodirnih tačaka sa državanim I javnim institucijama.

Novac

Neke obaveze se gomilaju, a vi trenutno ne vidite pravo rešenje za ovu situaciju. Nešto lakši dotok priliva je aktuelan od drugog dela nedelje. Pokušajte da zakrpite rupe u budžetu.

Zdravlje

Još uvek niste uspeli da stabilizujete situaciju u zdravstvenom segmentu. Imunitet je I dalje u padu, a stariji mogu imati većih tegoba sa kičmom, pritiskom ili urogenitalnim traktom.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!