RAK – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

Vaši apetiti I želja za hranom će u ovoj sedmici u potpunosti varirati. Ovo je posledica vašeg raspoloženja, koje će biti vrlo intenzivno, ali sa velikim usponima I padovima. Nemojte obroke zamenjivati grickalicama, pogotovo ne većim količinama slatkiša.

Ljubav

Usamljeni Rakovi su već neko vreme u kontaktu sa osobom koja im se dopada. U ovoj sedmici se konačno cela ova situacija može pokrenuti, ali će biti potrebno I više vaše inicijative. Prema tome, nemojte sedati I čekati da vaša simpatija shvati šta se dešava u vašoj glavi, pokažite joj otvorenije da ste zainteresovani. Ova sedmica daje velike mogućnosti za emotivni pokret I vrlo zanimljiva dešavanja.

U emotivnim relacijama Rakova, bilo da je u pitanju emotivna veza ili bračna zajednica – situacija ne funkcioniše nešto naročito. Niti ima svađa, da se razumemo, ali nema ni one povezanosti koja je nekada toliko bila prisutna u vašem odnosu. U suštini, sada se oboje “mrljavite” očekujući neko čudo da se dogodi I spase vašu vezu. Bojim se da se to čudo neće desiti – moraćete sami da se angažujete. Ako želite.

Posao

Vi ste u jednom vrlo intenzivnom raspoloženju, u isto vreme spremni na akciju, ali spremni I na to da se pobunite I borite za svoje ciljeve. Drugima će povremeno biti nešto teže da izađu na kraj sa vama. Iz tog razloga će tokom ove nedelje dolaziti do povremenih čarki između vas I kolega, a I šefovi se mogu uključiti u celu priču. Bilo bi dobro da se više usmerite na neku drugu stranu – na završavanje redovnih, ali I obraćanje pažnje na obaveze koje ste zapostavili. Sada možete ispraviti I neke propuste. Drugi deo nedelje vam donosi dobre mogućnosti za dogovore I pokretanje novih poslovnih priča.

Novac

Stekli ste potrebnu stabilnost kada su finansije u pitanju. Još uvek to nije ono što priželjkujete, ali je daleko bolje od onoga što je bilo. Mogućnosti da I preko dodatnih angažmana zaradite. I to dobro.

Zdravlje

I dalje se nastavlja problem sa imunitetom, ali u manjem obimu nego u prethodnim nedeljama. Kod starijih pripadnika znaka stoji mogućnost upala I infekcija. Najviše je na udaru urogenitalni trakt.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!