VODOLIJA – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

Toliko ste opterećeni svojom kilažom u ovom periodu da to već postaje opsesivno. Svaki čas trčkate na vagu I razočarano silazite sa nje. Imam predlog – ako biste, možda, prestali da vršite prepad na frižider svaki čas, I sami biste primetili da se kilaža smanjuje…

Ljubav

Vi ili ste stegnuti sto posto, ili ste kao pušteni sa lanca. E, ove nedelje ćete funkcionisati u ovoj drugoj varijanti. Dodir Venere sa jednim od vladara vašeg znaka, Uranom, probudiće I one koji već spavaju zimskim snom kada je ljubav u pitanju. A prilike su baš onakve kakve vi volite – susret, padanje u nesvest I zaljubljivanje preko ušiju. Doduše, to zaljubljivanje kod vas je vrlo promenljiva kategorija – danas volite, sutra zaboravite….ali šta sad. Bitno je da se nešto dešava, bitno je da su pozitivni događaji pred vama.

Uživajte! Možda vi I emotivni ili bračni partner sada nemate dovoljno vremena jedno za drugo. Ipak, kada ste zajedno, oboje ćete se truditi da izvučete maksimum. Neki zaista lepi momenti su pred vama, gledaćete da obradujete jedno drugo I da jačate bliskost I razumevanje.

Posao

Još uvek ste prodrmani nekim situacijama iz prethodnog perioda, još uvek u sebi imate nagomilan bes I frustraciju. Nemojte dozvoliti da impulsi ovog tipa upravljaju vama kada je poslovni segment u pitanju, jer možete pokvariti neke izuzetno dobre prilike koje će vam se sada otvoriti. Neki od vas se mogu neočekivano lako povezati sa saradnicima iz inostranstva, dok će drugi dobiti ponude koje je jako teško odbiti. Svaku ponudu je potrebno razmotriti, jer se može pokazati kao izuzetno povoljna po vas. Nezaposlenima se preko prijatelja može otvoriti mogućnost privremenog zaposlenja, ali isplativog.

Novac

Sada vam je najbitnije da konačno rešite neka dugovanja, I to će se vrlo verovatno I ostvariti. Dobri finansijski prilivi, naročito privatnicima, ali I mogućnosti da kroz dodatno angažovanje ostvarite dobit.

Zdravlje

Bilo koji zdravstveni problem koji se u ovom periodu javi, biće kratkotrajan I brzo rešiv. Malo više pažnje neka obrate oni koji imaju problema sa pritiskom.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!