STRELAC – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

Promenljivost kada je apetit u pitanju. Trenutno ste više u fazonu da jedete malo, probrano, ali kvalitetno. Prijaće vam pikantniji obroci, više začinjeni, ali nećete biti skloni masnoj hrani. Vaša boljka – slatkiši, I ove će sedmice biti vrlo aktuelni.

Ljubav

Odlične emotivne prilike slobodnim pripadnicima znaka. Ipak, treba znati razlučiti neke stvari – ovo su dobre šanse za poznanstva, za provod, za neobavezne kontakte, seks I flertovanja, a malo je prilika za stabilan odnos sa nekim novim. Uživaćete u izlascima, u zanimljivim kontaktima preko prijatelja ili društvenih mreža. Videćete I sami da se gomila udvarača vrti oko vas, što će vam dodatno doneti samopouzdanje. Neki jako lepi dani sup red vama, obojeni uživanjima I dobrim raspoloženjem.

U emotivnim vezama I bračnim zajednicama sada je najbitnije da se postavite odgovorno prema voljenoj osobi. Neke stvari možda baš I ne funkcionišu kako treba, ali sada morate pokazati veće razumevanje I pokušati da sve situacije izgladite. To ne bi trebalo da vam predstavlja veliki problem….

Posao

Niste u potpunosti mirni kada je poslovni segment u pitanju, najviše zbog toga što se neke stvari odvijaju suviše sporo. Ipak, videćete I sami naznake poboljšavanja I shvatiti da je zaista neophodno da sada ne odustanete od svojih ciljeva. Naprotiv, sada treba uložiti dodatnu snagu I energiju, jer će se neke lepe šanse otvoriti I to od drugog dela sedmice. Neke situacije počinju da se okreću u vašu korist, lako ćete prevazići zastoje koji su sada aktuelni, a u ovoj nedelji možete dobiti I nove ponude koje će biti prilično primamljive. Najbolje će proći oni koji sarađuju sa strancima I drugim prostorima.

Novac

Iako novčana situacija možda baš I nije bajna, neke manje sume novca možete uložiti ili investirati, jer postoji zaista velika mogućnost da profitirate. Ipak, nemojte rizikovati previše.

Zdravlje

Kod starijih pripadnika znaka mogući su problemi sa kičmom, krvnim sudovima, variranjem pritiska. Kod mlađe populacije – zdravstveni segment je dobar.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!