OVAN – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

U ovoj će vam nedelji prijati jaki, intenzivni, pomalo neobični ukusi. Pravi je trenutak da probate specijalitete neke strane kuhinje ili da u pripremu svojih obroka uvrstite nove recepte, ali i nove začine. Prijaće vam sve što je pikantno, ljuto.

Ljubav

Neki zaista divni momenti se mogu otvoriti pred slobodnim Ovnovima. Tranzitna Venera će biti u trigonu sa Uranom u vašem znaku, pa su itekako ostvariva I poznanstva preko društvenih mreža, prijatelja, izlazaka….u svakom slučaju – neobična I iznenađujuća dešavanja, koja se pokreću potpuno neočekivano, iz vedra neba. Interesovanja vas I ove osobe su potpuno ista I to će, pored strasti, biti još jedan, dodatni okidač. Sad, kažu da ovakvi tipovi veza brzo dođu, ali brzo I prođu, što ne mora biti vaš slučaj. Zato uživajte I prepustite se.

Ako imate emotivnog ili bračnog partnera, sigurno je da ćete u ovim danima povremeno zapitati sebe – da li mi je osoba koju volim verna, ili nešto krije od mene? Nemojte sebe mučiti, jer nemate nikakvih razloga za tako nešto. U vašim emotivnim relacijama je sada sve u redu.

Posao

Istina je da će se neki od vas osećati kao da su na izmaku snaga što se nekih poslovnih situacija tiče. Koliko god da ulažete sebe, progres je zanemarljiv I na sve morate čekati. Dobre vesti za vas – situacija se ove sedmice značajno menja, I možete čak biti iznenađeni pozitivnim promenama koje će se dešavati. Videćete vrlo brzo da će se vaše nezadovoljstvo pretvoriti u zadovoljstvo. Nove poslovne ponude se sada mogu aktivirati, pa je pravi momenat I da nezaposleni krenu u akciju. Sve ono što je vezano za inostranstvo može se u velikoj meri otvoriti. U suštini – odlični dani od drugog dela sedmice!

Novac

Sada neke finansijske obaveze možete vrlo lako skinuti sa dnevnog reda. Ukoliko vam zatreba veća suma novca, povoljni su momenti za kredit ili za refinansiranje. Takođe – velike mogućnosti za iznenadne prilive.

Zdravlje

Kod nekih pripadnika znaka još uvek će biti problema sa variranjem pritiska, sa glavoboljama ili prehladama. Imunitet vam još uvek nije najbolji, pa posvetite sebi više pažnje.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!