JARAC – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

Često ćete u ovoj nedelji zateći sebe da vas mrzi da se pokrenete I da se najbolje osećate kada se uvalite u omiljenu fotelju I navalite na dobar zalogaj. Želja za fizičkom aktivnošću je sada smanjena, a pojačana potreba za slatkišima I jakom hranom. Mogućnost da nabacite koji kilogramčić….

Ljubav

Ako ste slobodni, razmišljate o nekom. Ili pak razmišljate o idealnoj ljubavi. U suštini – razmišljate. A ne radite ništa pod milim Bogom. Čekate da se neko drugi aktivira oko vas, a čak iako se to dogodi, vi ćete biti nesigurni I zablokirani. I razmišljati da li je pravi momenat da delujete. Aman, prestanite više da razmišljate I uradite nešto! Inače ćete I ovu sedmicu proći bez ikakvih značajnijih emotivnih dešavanja.

U emotivnim vezama I bračnim zajednicama povremeno red, povremeno nered. Doduše, više je tog nereda nego reda, ali šta sad. Bitno je da vas dvoje nekako uspevate da gurate dalje. Da se ne lažemo, imate povremeno blistavih momenata, ispunjenih smehom I radošću, ali su oni dosta retki. Pomoglo bi vam da više zajedno izlazite, da se društveno aktivirate, da budete okruženi nekim zanimljivim dešavanjima.

Posao

Dobar poslovni period se nastavlja kod vas. Vi doduše niste preterano zadovoljni rezultatima, naročito u finansijskom delu, ali morate prihvatiti da je tempo događaja sada takav. Sve polako, uz puno truda. Mogli biste malo da spustite loptu kada je kontakt sa poslovnim partnerima I saradnicima u pitanju. Prihvatite povremeno I neki njihov predlog, nemojte samo insistirati na tome da je vaše viđenje najbolje I najtačnije. Od drugog dela sedmice mogu vam se ukazati nove poslovne ponude. Bilo bi dobro prihvatiti ih, naročito ako se one na bilo koji način vezuju za rad sa strancima.

Novac

Da novcem niste zadovoljni – niste. I dugovi vas muče, ali tu sad nema neke velike pomoći, osim da ih rešavate jedan po jedan. Mogućnosti za neke jače prilive stoje u drugom delu sedmice.

Zdravlje

Ne, niste od čelika definitivno. I nemojte se tako odnositi prema svom organizmu. I vama je potrebno da se dovoljno odmorite, da imate miran san. I da preventivno delujete – imunitet je još uvek u padu.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!