DEVICA – nedeljni horoskop od 31.10. do 06.11.2016.

Skloni ste u ovom periodu dobrom zalogaju, pikantnim I jako začinjenim obrocima. Ne možete da se oduprete ni slatkišima, naročito onim bogatim, čokoladnim, kremastim. Ono što vas “spasava” jeste mnogo kretanja, I jake fizičke aktivnosti.

Ljubav

Sve ono što se bude dešavalo kod slobodnih Devica, trenutno će biti samo na nivou komunikacije. Moguća su nova poznanstva, ali iako će neko ostaviti veliki utisak na vas, ništa se spektakularno neće dogoditi. Nema konkretnih početaka emotivnih odnosa, ali sada vam možda I odgovara nešto sporiji tempo. Želite da dobro upoznate osobu koja vam je privlačna, a ne samo da navrat nanos uletite u odnos sa njom. Opametili ste se.

U emotivnim vezama I brakovima povremeno može dolaziti do sumnji I ljubomore sa vaše strane. Ipak, nećete otvoreno pokazati partneru svoju nesigurnost, već ćete se truditi da kroz komunikaciju sa njim “iščačkate” da li se nešto zaista I dešava. Brzo ćete shvatiti da su vaše teskobe I nesigurnost bili neopravdani. Dobra nedelja je pred vama, kada se možete jače povezati.

Posao

Ulazite u ovu sedmicu u jednom vrlo sporom ritmu. Nekima od vas će ovo I odgovarati, dok će drugi priželjkivati da konačno dođe do nekih konkretnijih promena u poslovnom segmentu. Do polovine nedelje slabe aktivnosti, ali zato u drugom delu sedmice nastupaju velike pozitivne promene. Dobićete informacije, obaveštenja, razgovaraćete sa nekim ljudima, otvoriće vam se dobre šanse I poslovne ponude. Rokovi za završetak ovih projekata ili za vašu odluku će biti kratki, ali vam to neće smetati. Neki od vas će u ovom periodu biti često na putu, a otvaraju vam se šanse I za rad sa strancima.

Novac

Neočekivane mogućnosti za finansijsko poboljšanje. Ako se prihvatite nekog dodatnog posla, isplata će biti brza I veća od onoga što ste očekivali. Bićete zadovoljni.

Zdravlje

Kod mlađih pripadnika znaka zdravstveno stanje je više nego dobro. Stariji neka obrate pažnju na kičmu, ali I na upale ili infekcije mokraćnih kanala.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!