Nedeljni horoskop – Od 07. do 13. septembra 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 07. do 13. septembra 2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Najbolja je varijanta kada telo samo prepoznaje koliko mu je hrane potrebno i kada uspevate da održite pravi balans u svemu. Ove nedelje ćete čak više konzumirati kuvanu hranu (iako ste je u nekom dužem vremenskom periodu izbegavali) i veliki deo svoje ishrane zasnivati na varivima, supama i čorbama. Preporuka za vas je da više konzumirate beli luk, potreban vam je zarad snižavanja pritiska.

Ljubav

Vladarka polja ozbiljnih partnerstava i braka jeste krenula direktno, ali trebaće vremena da se njen donekle zloćudan uticaj u potpunosti izgubi. Vidi se da i ove sedmice Ovnovi imaju problema u emotivnim vezama i bračnim zajednicama, mada oni nisu toliko komplikovani kao ranije. Izgleda da oboje prenaduvavate sitne stvari i tražite razlog za raspravu. U prvoj polovini sedmice ćete i moći da držite stvari pod kontrolom, ali kako se bude išlo ka kraju nedelje partner preuzima primat. Nećete imati šta drugo da uradite sem da se pomirite sa činjenicom da ste ovu bitku izgubili. Za slobodne je ovo sedmica koja je dobra za nove emotivne početke. Bogami, biće zanimljivih dešavanja, biće podsticajno, biće interesantno – sve će se odvijati brzo i fatalno. Jedino što je potrebno – ne sedite kod kuće.

Posao

Imate osećaj da su stvari počele da se pokreću, ali još uvek se malo toga odvija u pravcu koji biste vi želeli. Iako neke nove ponude mogu dolaziti do vas, još uvek nije pravo vreme da se trošite i na to. Mada ste sa zaostacima uglavnom završili, neke stvari od ranije još uvek treba dovesti u red i to bi sada zaista trebao da vam bude prioritet. Naime, imate tendenciju da tokom ove sedmice okupirate sebe nečim što vam je lakše da završite, a one prave probleme ostavljate po strani, za trenutke kada budete „imali više vremena“ ili volje da im se posvetite. Nemojte ovo raditi. Postoji razlog za to.

Novac

Nešto bolje materijalne prilike doneće vam da se osećate rasterećnije i opuštenije. Dobar period za dodatne poslove i honorarce. Ima osnova i da se malo okušate u igrama na sreću – samo, ne nadajte se nekim velikim dobicima!

Zdravlje

Period donosi dosta uzbuđenja, što mlađim pripadnicima znaka neće teško pasti, ali bi stariji mogli da imaju problema sa pritiskom, preskakanjem srca, glavoboljama. Samo malo više vodite računa o sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!