Nedeljni horoskop – Od 28. septembra do 04. oktobra 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 28. septembra do 04. oktobra 2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Tokom ove nedelje sami ćete sebi uvesti restrikciju što se ishrane tiče jer ćete primetiti da vam neke vrste hrane ne odgovaraju. U ovom periodu najbolje je okrenuti se ishrani sa malo mesa I sa dosta većom količinom naročito lisnatog povrća koje će potpomoći vašem varenju. Od voća će vam prijati šljive I pomorandže.

Ljubav

Bojim se da ova sedmica ne nagoveštava lake odnose, bilo da ste u dužim emotivnim vezama ili u braku. Poenta je u tome da ćete biti ophrvani sumnjama u dalji tok vaše veze, da ćete izgubiti jedan jasan fokus I da će vam mnoge stvari izgledati mnogo gore nego što zaista jesu. S druge strane, suočićete se sa ograničenjima od strane partnera za koje ne znate čime ste ih zaslužili I zbog čega uopšte postoje. I sami ste shvatili do sada da je ovo jedna odlična podloga za sukobe, rasprave, besciljne svađe koje generalno gledano, neće ni malo popraviti stvari.

Možda bi bilo najbolje u ovom se period povući I malo distancirati, više se posvetiti nekim svojim obavezama I čekati da turbulencija prođe. Što se slobodnih tiče, vi imate veliku mogućnost da vas, potpuno neopravdano, neko zanese svojim čarima. Mislite da je osoba koju ste upoznali bolja nego što zaista jeste i možete se kasnije razočarati u nju.

Posao

Tranzit vašeg vladara Marsa kroz polje poslovnih obaveza s jedne je strane dobar, jer se vidi da ćete tu ulagati veliku energiju I težiti da razrešite stvari sa kojima ste u zaostatku, ali sa druge strane – ovaj period donosi jednu napetu energiju u međuljudskim odnosima sa kolegama. Poslovna atmosfera tokom ove sedmice vrlo često može biti uzavrela, a više je nego verovatno da će biti međusobnog optuživanja i prebacivanja grešaka I odgovornosti. Osećate se stegnuto u okolnostima sa kojima ne možete da izađete na kraj I čini mi se da će vam ovaj period biti dosta naporan za ishendlovati. U svakom slučaju, shvatite da je neophodno da sačuvate potreban mir i prisebnost da bi ste lakše prošli kroz sve ovo.

Novac

Vladarka polja novca, Venera, u ulaznom je kvadratu sa Saturnom, koji se smestio u vaše polje obaveza prema drugim ljudima, tako da vam je jasno da o materijalnom segmentu morate jako povesti računa. Nema više razbacivanja novca, prioritet je podmiriti obaveze i vratiti dugove.

Zdravlje

Dosta naporna nedelja i u psihičkom i u fizičkom smislu. Biće vam potrebno mnogo više odmaranja.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!