Nedeljni horoskop – Od 01. do 07. februara 2016.

horoskop nedeljni

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 01. do 07. februara 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Horoskop za znak ovan

Zbogom vitka linijo, zdravo kilogrami! Da, da, znam da vam se ovo što sam napisala ni malo ne sviđa, ali ako ne želite da dobijete salčiće po kukovima i ćuftice na stomaku pokušajte da malo smanjite klopu. Umesto roštilja, mesa, masti – a sve to sada konzumirate u velikim količinama, okrenite se salatama, voću i povrću.

Ljubav

Otvaraju se šanse i šansice pred vama. Sve bi to bilo u redu, da to što se „otvara“ ne miriše malo previše na avanturu, na neobavezno, na seksualnu gimnastiku i ništa više. Tako se zanesete odjednom i mislite – to je to – a jako brzo shvatite da ta osoba u suštini i nema da vam ponudi ništa više od povremenog viđanja. Sad, nekim Ovnovima će ovo i odgovarati, onima koji su još uvek željni svoje slobode i nesputanog ponašanja. A vama koji želite nešto stabilnije i čvršće, koji žudite za pravom ljubavlju, ja samo mogu reći – evo, tu je.

Prava osoba i jeste pored vas, ali do vašeg usaglašavanja i konkretnog pokretanja cele priče sada dolazi malo teže. No, za sve što vredi i nije teško pomučiti se, zar ne? Ukoliko imate emotivnog partnera, trudite se da istog i sačuvate. Ne okrećite glavu za drugima, već usmerite svu strast koju trenutno nosite na vašu voljenu osobu. I videćete – sve će funkcionisati baš kako treba.

Posao

Ovo je nedelja promena. Sad, neke će vam promene prijati, neke baš i ne. U suštini, uglavnom će ovo zavisiti od toga u kojoj ste meri spremni da se prilagodite. Neki će vas saradnici izuzetno nervirati, koliko god se trudili da održite nivo svog ponašanja prema njima. Pojedinim pripadnicima znaka ponudiće se novi posao koji može biti prilično dobar po vas, ali ćete imati teškoća sa uklapanjem u postojeći tim. Oni koji su nazaposleni neka se aktiviraju. Sada se prave dobre priče koje će svoj rezultat imati u nedeljama koje dolaze.

Novac

Vući će vas sklonost ka rizikovanju u finansijskoj sferi. Ne mogu da osporim da će se pojedinima ovo itekako isplatiti, ali bi ipak bilo poželjno da dva puta razmislite pre nego što se upustite u nešto. Sa troškovima i obavezama se još uvek borite. Mogućnost pokretanja sudskog postupka protiv vas.

Zdravlje

Neke hronične tegobe se mogu aktivirati, najviše ono vezano za kičmu ili urogenitalni trakt. Ženama bolne menstruacije u ovom periodu.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK
lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC
jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

error: Content is protected !!