Nedeljni horoskop – Od 02. do 08. maja 2016.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 02. do 08. maja 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Horoskop za znak ovan

Sa stelijumom planeta u znaku Bika, koji je vaše polje hrane, sigurno je da ćete u ovom periodu osetiti pojačan apetit i želju za „konkretnijim“ menijem. Koliko god vam ovakav tip hrane prijao u prvom trenutku, vrlo brzo ćete shvatiti da vam opterećuje želudac i da se posle nje osećate teško.

Ljubav

U ovoj ste nedelji u velikoj meri usmereni na poslovni segment i njemu ćete posvećivati najviše vremena i pažnje. Nije ni čudo što stalni kontakti i bliskija komunikacija sa nekim od kolega ili poslovnih partnera mogu izazvati jača razmišljanja, čak i varnice, pa bi neki od slobodnih Ovnova mogli ući u emotivni odnos preko poslovnih okolnosti. Naravno, bilo bi dobro da je osoba koja vam se dopala slobodna ili da ne vuče neki emotivni „teret“ sa sobom.

Oni koji su u vezama i brakovima početkom sedmice će malo više razmišljati o trenutnom stanju odnosa sa emotivnim partnerom. I sami ste svesni da neke stvari treba promeniti i poboljšati. Kratko neraspoloženje zato što ste možda očekivali da se situacija do sada u potpunosti sredi. Ostatak sedmice će proteći u dobrom raspoloženju i povezanosti sa partnerom.

Posao

Ove sedmice se u vašem polju posla i novca dešava mlad Mesec, koji pred vama otvara period mnogo boljih poslovnih okolnosti, ali i finansijske stabilizacije. U dogovorima sa saradnicima povremeno ćete osećati dejstvo retrogradnog Merkura, biće potrebno više strpljenje i tolerancije prema ljudima sa kojima radite. Moguće je da ćete imati problema sa nabavkom potrebnih papira za posao ili da će se neki počeci prolongirati. Potrebno je da preispitate detalje nekih planova koje imate, da ispravite propuste – da bi sve funkcionisalo u skladu sa vašim željama. Dosta obaveza pred vama, ali uspeh predstoji.

Novac

Stelijum planeta u polju novca, otvoriće nove mogućnosti za zaradu. Doduše, novac vam dolazi i na konto ranije odrađenih poslova, tako da ćete ove sedmice moći da budete zadovoljni krajnjim saldom. U prvim danima radne nedelje neki pojačani troškovi oko kuće, moguće je da će vam zatrebati majstor.

Zdravlje

Mogućnosti za blaže povrede na radnom mestu ili u obavljanju svakodnevnih, kućnih poslova. Posekotine, opekotine, uboji. Budite pažljiviji.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!