BIK – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BIK, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Sa Venerom, vašom vladarkom, u polju ličnosti – ima li lepših i srećnijih pod kapom nebeskom od Bikova tokom juna meseca ? Pa teško….Osećaćete se fenomenalno, širićete pozitivnu energiju i optimizam, a partner će vas pratiti u stopu, spreman da vas zaspe pažnjom i ljubavlju. Nemojte zaboraviti da ste vi u ovom periodu u neuporedivo boljoj i jačoj poziciji od njega i da ćete povremeno morati da mmu « progledate kroz prste », ali to neće ni na koji način ugroziti vaš odnos. I pored svega – razumećete se odlično i moći ćete da kroz komunikaciju rešite svaki sitan problemčić koji se eventualno javi tokom ovog perioda.

Ukoliko ste usamljeni, spremni ste za novu ljubav. Svesni ste svojih kvaliteta i harizme i želećete osobu sa kojom ćete se « kopčati », ali koja će, isto kao i vi – tražiti ozbiljnu priču koja može trajati. Ne brinite se – prilika imate napretek tokom ovog meseca i sigurno je da nećete ostati sami. Možda biste baš mogli da preskočite sam početak meseca i konjukciju Venere i Urana, jer vam može doneti kratkotrajne ljubavi ili priče sa zauzetim osobama.

Posao:

Odličan emotivno, ali i poslovno – vrlo dobar mesec je pred vama ! Naglašeni su polje ličnosti, polje posla I novca I polje pokreta, dogovora, komunikacije. U suštini, kada saberemo I oduzmemo – čeka vas možda par dana u ovom mesecu koji će vas na kratko usporiti ili zakočiti, ali koje ćete uspeti da prevaziđete snagom svoje ličnosti I odličnim nastupom I kontaktom sa drugima. Ako vam je po volji dodatni posao, otvoreno je sve za to. Takođe, ukoliko ste nezaposleni – ništa ne stoji na putu uspeha i ostvarenja u ovom segmentu. Ne budite lenji i ne čekajte da vas prilike same od sebe pronađu (mada će biti i takvih situacija) – pokrenite se i uradite najbolje stvari za sebe!

Zdravlje:

Venera je u vašem znaku, a Jupiter u polju zdravlja i životnih navika kreće direktnim hodom. U suštini, ako samo malo povedete računa o sebi – teško je da ćete imati bilo kakvu veću zdravstvenu problematiku. Zbog Marsa u polju saobraćaja i pokreta, mogu samo da posavetujem da vodite računa da se ne povredite i da budete oprezni prilikom vožnje.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!