RIBE – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RIBE, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Posle krahova, lomova, nezadovoljstva i neispunjenosti koje je zauzetim Ribama donosio duži prethodni period, vi konačno ulazite u mesec koji obećava mnogo bolju situaciju sa voljenom osobom. Merkur, planeta koja vlada vašim partnerskim odnosima, nalazi se u svom sedištu i znaku Blizanaca, a vašem polju doma, što će onima u brakovima konačno doneti pravu komunikaciju, otvaranje i raspoloženost da se saslušaju želje i potrebe druge strane. Biće neuporedivo lakše rešiti neka pitanja koja su mučila i vas i partnera. Vaš vladar kreće krajem prve dekade direktno, I vreme je da oni u dužim vezama pogledaju u lepšu budućnost sa partnerom, a ne samo da se vraćaju na prošlost I greške koje su napravili.

Tokom juna sa voljenom osobom ćete svaki susret začiniti sa mnogo više smeha, radosti I uživanja nego do sada. Opustite se I radujte! Ukoliko ste slobodni, Venera u vašem trećem polju – kontakata, komunikacije, novih poznanstava, komšiluka – doneće vam nove osobe u život, ali I mogućnost da sa onima koje već znate produbite razgovore I bolje se upoznate. Vaše polje ljubavi je tokom juna jako naglašeno, pogotovo što će se u njemu tokom treće dekade dogoditi I mlad Mesec – vreme je da okrenete jedan nov list u svom životu I da se zaljubite, I to jako.

Posao:

Vi iza sebe već imate solidan poslovni period, ali u junu je pravi trenutak da zahtevate – još više. Da se razumemo – ne očekuju vas neke spektakularne promene i fantastični novi počeci, ali ovo je period kada vi polako utirete put ka onome što će biti realizovano u kratkom narednom periodu. Sada je vreme da pričate, da radite i da tražite mogućnosti i svoje mesto pod suncem – sve ostalo će doći samo po sebi. Verujte da ni u junu nećete biti nezadovoljni, ali tek ćete se dići – samo budite strpljivi i sačekajte ! Da ćete imati mnogo posla, hoćete, ali nekako ćete uspevati da sve regulišete na vreme, i to bez nervoze. Za vas u ovom periodu važi – lepa reč i gvozdena vrata otvara. Funkcionišite na takav način i niko neće moći da odoli vašem uticaju – ni kolege, ni klijenti, ali ni nadređeni.

Zdravlje:

Uglavnom ćete funkcionisati vrlo dobro, ali tokom druge dekade mogli biste da obratite više pažnje na svoj imunitet. Takođe, savetuje vam se da budete fizički aktivni, jer već i sami shvatate da ste se previše usedeli i otromboljili.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!