VODOLIJA – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VODOLIJA, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Vi i emotivni partner ćete bez većih trzavica uživati u prvoj dekadi juna meseca. No, ulaskom u drugu dekadu ovog perioda, već može doći do problematičnih situacija. Partner I vi se možete “pokačiti” oko zajedničkih planova, oko načina vaspitanja dece, oko toga ko I koliko vremena provodi sa prijateljima, čak I oko toga da li neko od vas dvoje flertuje I očijuka “sa strane”. U suštini, sam razlog će verovatno biti nebitan i minoran, ali vas dvoje oko njega možete napraviti pravu dramu, čak dovesti i do pauze ili zahlađenja u vezi.

Na svu sreću, ovo su prolazni aspekti, a obzirom na to da će se kod oboje vrlo brzo probuditi griža savesti I osećaj krivice, ne sumnjam da ćete uspeti da se ponovo uskladite. Ukoliko ste usamljeni, Merkur, planeta koja vlada vašim poljem ljubavi I zabave, boraviće u ovom polju sve do početka treće dekade juna. Verovatno će više osoba zaokupiti vašu pažnju, ali je sigurno da ćete jednoj od njih posvetiti dosta svog vremena I želeti da je istinski osvojite.

Posao:

Jako naglašeno polje poslovne svakodnevice sa čak tri planete, a ne treba zaboraviti da će Vodolije tu imati i mlad Mesec u trećoj dekadi juna. U prevodu – naradićete se, i to za sve pare. Ne mogu da kažem da će sve biti rutina i lako, jer neće – Mars u ovom polju davaće vam povremeno nervozne impulse, potrebu da raspravom raščišćavate neke situacije (što naravno, nije dobro) i s vremena na vreme napet odnos sa kolegama. Ali, sve će se to pokazati kao nebitno, obzirom da ćete tokom juna uraditi više nego što ste mogli i da zamislite.

Vaše polje saradnje sa strancima je takođe aktivno, i neki od vas će uspeti da dogovore dobre i isplative poslove. Ne treba smetnuti sa uma da se mnogima od vas tokom ovog perioda otvara mogućnost za još jedan, paralelni posao, koji će vam u početku biti naporan, ali od kojeg ćete moći da dobijete više nego zadovoljavajuću finansijsku nadoknadu.

Zdravlje:

Mars je u vašem polju zdravlja tokom celog juna i skreće vam pažnju na to kako se ophodite prema sebi. Računajte na povremen manjak energije i padove imuniteta. No, obzirom da u poslednjoj nedelji juna ovde imamo i mlad Mesec, evidentno je da će mnogi od vas rešiti da okrenu « novi list » i posvete se sebi na potpuno drugačiji način.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

 

error: Content is protected !!