BLIZANCI – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku BLIZANCI, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

U emotivnim relacijama – moći ćete jednim velikim delom da se opustite i uživate u ljubavi sa voljenom osobom. Ipak, pošto ste tokom ovog meseca dosta usmereni na sebe i na svoje ciljeve, moguće je da ćete povremeno imati nedovoljno vremena za partnera, što može tokom juna dovesti do par trzavica ili napetih situacija. Na svu sreću, ništa od ovoga neće biti toliko jako da bi destabilizovalo vašu vezu, ali ipak – potrudite se da osobi koja vas voli poklanjate pažnju koja joj je potrebna.

Za usamljene Blizance – Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, tokom juna meseca vam je « iza leđa » i nalazi se u polju podsvesti, tajni. To ne znači da ćete biti bez emotivnih prilika, ali može ukazati na više stvari – prvo – da vam možda emotivni život neće biti baš na prvom mestu….drugo – da ćete biti u emotivnom odnosu za koji nećete želeti da baš svi odmah znaju….treće – da nećete biti sigurni koliko istinski želite da se vežete za osobu sa kojom ste, pa ćete odnos održavati na nivou površnog, povremenog, ili samo kroz seksualne kontakte. Ipak, pošto je Jupiter u vašem polju ljubavi krenuo direktnim hodom, neće me iznenaditi ukoliko se zaista zaljubite – i to u prve dve dekade juna…

Posao:

Prva dekada juna, sve do punog Meseca u polju poslovnih partnerstava, potenciraće na razrešenju situacija iz prethodnog perioda. Iako situacije sa saradnicima mogu delovati komplikovano, mogućnosti za razrešenje postoje, I to velikim delom – kroz vaše predloge ili inicijativu. Vaš vladar Merkur, boraviće u vašem polju ličnosti sve do kraja druge dekade, dajući vam odlične sposobnosti, volju, akciju I sposobnost da sprovedete svoje ideje. Bićete vrlo aktivni, ali u isto vreme organizovani I moći ćete svoju pažnju da zaokupite na više “frontova”. Naglašeno pole posla I novca, pogotovo u drugom delu meseca “radi” za vas, a obzirom a će se ovde dogoditi I mlad Mesec, sigurno je da ulazite u neuporedivo bolji period nego do sada.

Zdravlje:

Vladar vašeg polja zdravlja, planeta Mars, tokom celog će se meseca kretati kroz znak Raka, u kojem se ne oseća baš “najbolje”, pa vam se svakako savetuje da više pažnje posvetite ovom segmentu. Obratite pažnju na ishranu. Starija populacija može imati tegoba vezanih za jetru, žuč, pankreas.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!