JARAC – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku JARAC, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Gro planeta, pa čak i mlad Mesec u poslednjoj nedelji juna, grupisani su u vašem polju ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka. Ona koju ću posebno izdvojiti je Mars, čiji će uticaj u ovom mesecu biti dvostruk i samo će od vas zavisiti koje ćete njegove osobine « probuditi ». Naime, opozicija Marsa na vaše polje ličnosti, i to iz znaka Raka, gde je ova planeta u padu, može doneti velika očekivanja od strane partnera, koja vi možete doživljavati kao pritisak na sebe.

Da biste izbegli nesporazume i potencijalne rasprave koje se mogu probuditi pod ovakvim aspektom, moraćete da « iskoristite » druge planetarne aspekte koji vam idu na ruku – a oni su – Merkur, koji vam daje sposobnost da sa voljenom osobom razgovarate na pravi način, Sunce, koje govori da kroz poštovanje druge strane dolazite do pravih rešenja i Venera – koja u vašem polju životnih zadovoljstava i radosti i u dobrom aspektu sa Marsom, govori da se sve može prevazići ukoliko se u odnos unese više ljubavi. Dakle – samo ne idite kroz inat i tvrdoglavost, već iskoristite pozitivne uticaje planeta – i sve će biti baš kako treba !

Ukoliko ste usamljeni, vladarka polja ljubavi, Venera, nalazi se u svom sedištu – mesec jun je odličan za nove ljubavne početke ! Vi ste sada u potpunosti spremni, a situacije će vam ići na ruku – ljubav ide ka vama!

Posao:

Ako spojite lepo i korisno – bićete više nego zadovoljni. Oni koji se bave kreativnim zanimanjima, koji su spremni da plasiraju svoje ideje, oni koji zarađuju na konto svojih talenata – izuzetno su podržani tokom juna meseca. Vi nećete moći da se požalite ni u jednom momentu – radićete mnogo, ali ćete isto toliko I zaraditi. I ne samo to – osećaćete se više nego dobro na svom radnom mestu. Generalno gledano – mesec jun konačno Jarčeve dovodi do situacija u kojima se oni više nego dobro snalaze – ceni se rad, trud, kvalitet – a to je sve ono što vi imate u neograničenim količinama. Još jedna stvar – neki od vas će prihvatiti I dopunski rad, I to verovatno posredstvom ili uticajem prijatelja.

Zdravlje:

Vaša će zdravstvena situacija uglavnom biti dobra tokom juna meseca, s tim što možete tokom druge dekade imati jedan manji energetski pad ili pad imuniteta. No, ovo je prolazno i kratkotrajno. Ostatak ovog perioda donosi vam vitalnost i to da se osećate u svom elementu.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!