VAGA – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku VAGA, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Dobar aspekt Venere I Marsa tokom većeg dela juna meseca obezbediće solidan odnos sa voljenom osobom. Naravno, da ne bi baš sve bilo sto posto kako treba, pobrinuće se vaša povremena ljubomora I potreba da partnera “prisvojite”, ukradete ga od svih I imate samo za sebe. Takođe, voljena osoba će imati povremene nervozne ispade, možda baš zbog vašeg pritiska, ali generalno gledano – ništa od ovoga neće ni na koji način poljuljati temelje vaše veze. Kod nekih parova počeće čak da se javlja I potreba da se obavežu jedno drugom na dublji način, tako da ćete svakako rezultatima juna biti zadovoljni.

Ukoliko ste usamljeni, početak meseca može obeležiti konjukcija Venere sa Uranom koja će vam svakako doneti zanimljivost I živa dešavanja, ali odnosi započeti pod ovim aspektom uglavnom će biti kratkotrajni, iako će vam doneti veliku strast I intenzivnost. U suštini, čak I kad vaša vladarka pređe u Bika, u prvoj nedelji juna, ona prelazi u polje koje vlada suštinskom potrebom da predmet svojih želja osvojite….i naravno – što pre “odvedete” u krevet. Pod ovakvim aspektima mogu se započeti veze koje će vam promeniti život ili način gledanja na ljubav.

Posao:

Deveto I deseto polje je tokom juna naglašeno Vagama. Prvo vlada strancima, proširenjem poslovanja, poslovnim idejama, državnim I javnim institucijama. Drugo je polje karijere, promocije, uspeha, ali I osoba koje su nam nadređene. Generalno gledano – Vage su u junu mesecu u procesu promena koje ih itekako vode napred. Imaćete mnogo kontakata, u I van zemlje, sklopiti neke vrlo važne dogovore koji vam mogu obezbediti na duži rok stabilnost I profitabilnost. U svemu ovome ćete se snalaziti “kao riba u vodi”, ali ne računajte da će vam bilo šta od toga doći samo od sebe. Ne, Mars u polju karijere itekako govori o ogromnoj količini truda I energije koju ćete morati da uložite, I kada sve ide u vašu korist, ali I kada morate da izlazite na kraj sa preprekama I lošijim okolnostima. No, bićete zadovoljni. I više od toga.

Zdravlje:

Jupiter vlada vašim poljem zdravlja I u prvoj dekadi juna će konačno krenuti direktnim hodom, oslobađajući vas najvećeg tereta koji ste u ovom segmentu nosili. Ono na šta treba da obratite pažnju jeste rekreacija I ishrana – potrebno je da se više krećete I da jedete kvalitetno, da biste mogli nadoknaditi svu energiju koju ćete u ovom mesecu trošiti nemilice.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!