DEVICA – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku DEVICA, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Vladar partnerskih odnosa, Jupiter, kreće direktno tokom juna, a vi ste u jednom od svojih najboljih I najoptimističnijih raspoloženja, pa će svakako sve u emotivnim relacijama funkcionisati neuporedivo uspešnije nego u proteklom periodu. Voljena osoba I vi sada možete staviti tačku na nesuglasice koje su vas pratile I okrenuti se zajedničkim planovima o budućnosti. Vi lično ste spremni na promene, spremni na aktivnost, spremni na to da pružite pažnju I znake svoje naklonosti prema voljenoj osobi, pa neće biti čudo ukoliko organizujete neko lepo iznenađenje ili “ukradete” partnera I zajedno otputujete na vikend van grada.

Sve u svemu – jako lep mesec, a ideje o zajedništvu I ozbiljnijem vezivanju će postajati sve jače. Ukoliko ste slobodni, Venera lepo aspektuje vaš znak tokom celog juna, dajući vam prilike za dobro raspoloženje, fine kontakte sa suprotnim polom, I naravno – emotivni odnos. Sigurno je da ćete upoznati nekog ko će vas jako privući, I iako ćete imati želju da odmah uplovite u neku priču sa ovom osobom, savetuje vam se da idete polako I postupno.

Posao:

Ono na šta nećete svakako moći da se požalite je manjak dešavanja tokom juna meseca. Ne samo da će dinamika I aktivnost biti jači nego inače, već vam u ovom periodu stoje I neke odlične poslovne prilike. Konačno možete da započnete I sa planovima koji su duži period bili “na čekanju”. Od vas se zahteva da budete stalno u pokretu, fizičkom I misaonom, da budete inicijator, da gledate svaku priliku za komunikaciju I dogovor sa postojećim I potencijalnim poslovnim partnerima. Možete ostvariti čak I one poslovne rezultate o kojima ste samo mogli da maštate. Ne mogu da kažem da će vam se baš sve poslovne želje tokom juna realizovati, ali da ćete itekako biti zadovoljni tokom dešavanja – to svakako.

Zdravlje:

Iako je zdravstveni segment dosta korektan tokom ovog perioda, ipak to ne znači da ne treba biti oprezan I pažljiv. Treća nedelja juna će biti malo opterećujuća po vas, lako ćete se iscrpljivati I imati odliv energije, što može dovesti do pada imuniteta. U tom periodu čuvajte se čak I najmanjih prehlada, a ako se one dogode – potrudite se da ih odležite, jer se lako mogu proširiti I zahvatiti vam pluća. Bilo bi dobro da u toj nedelji odradite I analizu krvi, I da pojačate ishranu namirnicama sa više gvožđa.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!