ŠKORPIJA – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku ŠKORPIJA, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Pa, ne kaže se bez razloga da – ko čeka, dočeka. E, tako i Škorpije dočekaše jedan normalan emotivni mesec. U vašim ljubavnim relacijama – verovali ili ne – jako je malo toga što može predstavljati problem. Sve ostalo je med i mleko. Vi ste nežni, partner je divan, vi ste željni ljubavi, partner vas zatrpava zagrljajima i poljupcima, partner želi pažnju, vi mu ugađate…i tako dalje, i tako bliže. Maltene pa idila. Doduše, može vaše voljeno biće povremeno da bude ljubomorno za sve pare, možete i vi da s vremena na vreme budete neurotični, ali se to nekako brzo, najbrže moguće « ispegla » i opet idemo na varijantu idile.

Ove divne dane nemojte samo da koristite da se gnjavite i mazukate, već zajedničkim snagama prionite na posao, jer to sada možete, i rešite bilo kakve probleme koji su vas kao par opterećivali. Takođe, imaćete divne savete koje možete dati jedno drugom, a što je najlepše – sada ste spremni i da ih poslušate. Ukoliko ste solo, ništa vas ne sprečava da se emotivno ostvarite. Sve je na vašoj strani, a jedini savet koji vam mogu dati jeste da nove ljubavi pokrećete od kraja prve nedelje juna. Tih prvih sedam dana preskočite, jer veze započete u tom periodu neće imati trajnost i stabilnost.

Posao:

U jun mesec ulazite u varijanti – dosta mi je svega, potrebno je što pre da promenim nešto ! Da možete promeniti mnogo toga, to svakako stoji – potrebno je da verujete u sebe, da zgrabite tu podršku koja vam se sada nudi i da napravite veliki iskorak u svojoj karijeri. Imaćete sreće jer će prave informacije dolaziti u pravom trenutku, lako i brzo ćete dolaziti do rešenja za sve situacije koje su vam do sada bile problematične, jednostavno – sve će se « nameštati » da vas pogura napred. Oni koji žele da promene posao ili da se aktiviraju po pitanju neke dopunske aktivnosti, sada mogu da se pokrenu. Jupiter u vašem polju podsvesti kreće direktnim hodom – idje i planovi iz prethodnog perioda polako dolaze na dnevni red.

Zdravlje:

Vladar polja zdravlja, ali i vladar vašeg polja ličnosti – Mars, prolaziće tokom juna meseca kroz znak Raka. Njegova pozicija u ovom znaku nije najsnažnija i Škorpije svakako moraju da više pažnje obrate na svoje zdravlje. Mogući su odlivi energije, pad imuniteta kod mlađih pripadnika znaka. Stariji bi trebali da obrate pažnju na stomačni deo.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!