STRELAC – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku STRELAC, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Mars izlazi iz vašeg polja ozbiljnih emotivnih partnerstava i braka početkom juna meseca, ali to ne znači da ćete baš sve teškoće sa partnerom ostaviti iza sebe. Prvo, pun Mesec u vašem znaku krajem prve dekade juna doneće potrebu da raščistite neke situacije sa voljenom osobom, da tačno kažete šta i kako osećate i da eventualno zajednički nakon toga pokušate da sredite svoj odnos. No, to neće biti baš lako – jer tek od treće dekade juna ulazite u « mirniju zonu ». Do tada – potrudite se da što više, otvoreno I iskreno razgovarate sa partnerom, pokušajte da nađete kompromis po pitanjima koja vas muče.

Ukoliko ste slobodni, konjukcija Venere I Urana u vašem polju ljubavi u prvim danima juna, može vas uvesti u jednu neobičnu, ali vanredno živu I strasnu ljubavnu priču. Ili možda bolje reći – afericu….Ako želite stabilniji početak I trajniji odnos, onda je bolje da sačekate period od početka druge dekade do kraja juna, u kojem će takođe biti jakih ljubavnih prilika. Malo je verovatno da ćete ostati sami.

Posao:

Venera u vašem polju poslovne svakodnevice doneće da lakše funkcionišete na dnevnoj bazi, ali i bolje odnose i razumevanje sa kolegama. Njihova podrška i pomoć će vam itekako biti potrebni za one promene koje želite da pokrenete i kod sebe, ali i u radnoj sredini. Sunce i Merkur u tranzitu kroz polje poslovnih partnerstava doneće vam jaču komunikaciju sa saradnicima, ali i mogućnost da otvorite sebi neke nove projekte, i to naročito u prvom delu juna. Iako ćete povremeno sa poslovnim partnerima imati razmimoilaženje po nekim pitanjima, ipak ćete uspevati da krajnji dogovor bude zadovoljavajuć za obe strane. Naglašeno polje promena, ali i novca od strane drugih ljudi od treće dekade juna učiniće da poboljšate svoju finansijsku situaciju.

Zdravlje:

Od druge nedelje juna vaše se zdravlje prvo stabilizuje, a onda i popravlja i to u velikoj meri. Bićete mnogo stabilniji u ovom segmentu, nećete imati većih padova kada je imunitet u pitanju, a u ovom mesecu možete uvesti I neke nove, pozitivne životne navike, ili se pak rešiti onih loših.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!