RAK – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku RAK, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Izgleda da niti jedan mesec ne može da prođe, a da zauzeti pripadnici ovog znaka ne budu na neki način “gurnuti” ka raščišćavanju emotivnih relacija u kojima su. Ni period koji je iza vas nije bio lagan, a ni ovaj ne obećava baš put posut ružama. Jedino što je istinski dobro jeste da Rakovi ulaze u jednu potpuno novu životnu fazu, u kojoj će sebe, svoje želje, potrebe, ciljeve i prioritete staviti na prvo mesto. Mogli bismo da kažemo da ste na vratima novog početka, a od vas lično će zavisiti da li počinjete sami ili u paru. U prevodu – neki od vas će se tokom ovog juna odlučiti da stave tačku na odnos u kojem su.

Vidite i sami da se situacije kod vas ponavljaju iz meseca u mesec, kao da vas Univerzum « primorava » da ili donesete odluku o samoći, ili da istinski krenete u sređivanje postojećih odnosa. Ono što mogu da vam obećam jeste da ćete se, u svakom slučaju, od početka treće dekade meseca osećati kao da je ceo svet vaš. Ukoliko ste slobodni, Venera je u dobrom aspektu na vaš znak, a u vašem polju ličnosti će biti tranzitni Mars. Imate velikih šansi da osvojite osobu koja vam se dopada, a takođe ćete primetiti da pripadnici suprotnog pola više obraćaju pažnju na vas.

Posao:

Emotivno povremeno nedefinisan I komplikovan, ali poslovno – više nego dobar period za Rakove. Mars će tokom celog juna biti u vašem polju ličnosti, donoseći vam jačanje ambicija, veću inicijativu, energiju I hrabrost da se izborite za svoje ciljeve. Ipak, pošto je on u znaku Raka u padu, što je nepovoljna pozicija, slobodno računajte na to da ćete ulagati mnogo truda I morati da se “kidate” na svakom koraku. No, zar je važno koliko se napora ulaže, ako su krajnji rezultati više nego dobri po vas? Ono što je povoljno jeste da od početka treće dekade juna imate podršku I Sunca I Merkura kroz svoj znak, a u tim danima u vašem polju ličnosti će biti I mlad Mesec, koji će konačno svu vašu inicijativu uobličiti na pravi način I pretočiti je u odlične rezultate. Povremeno ćete biti nervozniji nego inače I trebali biste da vodite računa o međuljudskim odnosima, naročito oko punog Meseca pred kraj prve dekade juna. Tih dana odnos sa kolegama može biti posebno naporan I zahtevan.

Zdravlje:

Mars u polju ličnosti donosi veću energiju Rakovima, ali istovremeno donosi I mogućnosti da se iscrpljujete I trošite preko svake mere. Imunitet vam povremeno može klackati. Što se starijih Rakova tiče, trebali bi da obrate pažnju na cirkulaciju, stanje krvnih sudova, bolove u kičmi I zglobovima.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!