LAV – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku LAV, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Ukoliko ste u dužoj emotivnoj vezi – naročito od drugog dela juna možete biti u razmišljanjima o budućnosti ovog odnosa. Ne na loš način, da se razumemo – neki od vas će smatrati da je možda došlo vreme da se skrase, smire, da uplove u ozbiljnije vode sa partnerom. No, pošto nije vreme za delovanje, za sada je najbolje da samo slušate svoj unutrašnji glas, a u dejstvo možete krenuti od jula meseca…samo polako. Lavovi u bračnim zajednicama imaju promenljiv period pred sobom.

Evidentno je da je vama potrebno rasterećenje, više slobode I da možete pomalo sebično tražiti što više vremena sa prijateljima I u nekim, vama prijatnim društvenim aktivnostima, a partnera donekle izostavljati iz svega ovoga. Savetuje vam se da ipak imate razumevanja I za potrebe voljene osobe, jer ako je suviše budete zanemarivali, može doći do sukobljavanja I problema u vašem odnosu. Pokušajte da malo balansirate, zarad mira I stabilnosti sa dragim vam bićem.

Posao:

Vaše polje karijere je tokom celog juna naglašeno tranzitom Venere, što govori o tome da ćete na lakši način dolaziti do kompromisa u poslovnom segmentu, ali istovremeno – imati mogućnost da napravite dogovore koji će se pokazati kao dosta isplativi. Takođe, polje podrške od strane drugih je potencirano sve do kraja druge dekade I evidentno je da će mnogi biti spremni da vas protežiraju I poguraju ka vašim ciljevima. No, ono što ne smemo zanemariti jeste da ćete imati koncentraciju planeta u polju podsvesti, tajni – koju itekako možete iskoristiti u svoju korist.

U suštini, od drugog dela meseca naročito, ne biste trebali da potencirate na onome što želite, već da pustite da se situacije nekako same od sebe “slože”. Možete u ovom periodu biti opterećeni konkurencijom ili strahom od neuspeha na nekim poljima, ali ćete brzo uvideti da su ovakvi strahovi bezrazložni.

Zdravlje:

Mars iz polja podsvesti pravi opoziciju na vaše polje zdravlja, što svakako govori o tome da će od vašeg psihičkog stanja I stabilnosti zavisiti I to kako ćete se osećati u fizičkom smislu. Nemojte dozvoliti da nerviranje I stress poljuljaju vaš imunitet.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!