OVAN – Mesečni horoskop za JUN 2017.

Ako ste rođeni horoskopsku znaku OVAN, evo šta vas očekuje u JUNU 2017.

Ljubav:

Sa ovako potenciranim poljem doma i porodice, Ovnovi bi mogli da urade fenomenalne stvari – da renoviraju stambeni prostor, da se eventualno presele, da donesu u porodično okruženje nežnost, potrebu za zajedništvom, toplinu. Istina je da Mars u ovom polju može potencirati i na raspravama, ali ovu je energiju sada relativno lako usmeriti u nešto mnogo korisnije, nešto što će i vama i bračnom partneru doneti zadovoljstvo i ispunjenost.

Oni koji su u dužim emotivnim vezama mogu početi sa ozbiljnijim razmišljanjima u pravu zajednice, prinova, braka, a u svakom slučaju – trebali bi da imate vrlo korektan odnos sa voljenom osobom i emotivnu i seksualnu ispunjenost. Nije ni malo loš ovaj jun po vas i gledajte da ga iskoristite do maksimuma.

Ukoliko ste slobodni, iako će emotivnih šansi biti od samog početka meseca, za vas je ipak mnogo bolji drugi deo juna. Odnosi započeti u tom periodu odlikovaće se ne samo velikom ljubavlju, već i predispozicijama da budu trajni. Vama se ne savetuje da ovog meseca žurite – pustite da se neka poznanstva i priče spontano razvijaju.

Posao:

Ovnovi će funkcionisati vrlo « skokovito » u poslovnom segmentu. Ono što vam svakako ide na ruku je tranzit Venere kroz polje posla i novca, što će donekle osnažiti vašu finansijsku situaciju. Takođe, odgovaraće vam i tranzit Merkura kroz Blizance koji će trajati do poslednje nedelje juna, a koji će doprineti da budete pokretniji, komunikativniji, da na vreme iskoristite šanse koje vam se nude. No, biće tu i zastoja – vaš vladar u znaku Raka neće baš uvek imati potrebnu snagu da se izbori sa nekim okolnostima i može funkcionisati kroz pojačane napore, unutrašnji pritisak i tenziju. Dobro je što će nepovoljnih dešavanja biti neuporedivo manje nego u prethodnim mesecima.

Zdravlje:

Zdravstveno – bolje ćete funkcionisati u prvom delu juna meseca. I ovaj mesec potencira na tome da budete više u pokretu, jer će vam to neizmerno prijati. Drugi deo juna može doneti teškoće sa kičmom, ekstremitetima – naročito starijim pripadnicima znaka. Valjalo bi da u ovom periodu budete oprezniji I u saobraćaju.

Pročitajte mesečni horoskop za ostale znakove!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

error: Content is protected !!