Bik nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Plodovi mora mogu regulisati problem koji može imati sa štitastom žlezdom. Blaga hrana na bazi mlečnih proizvoda smiriće njegovu ponekada preterano ljutitu prirodu.

Ljubav

Teško je da ćete se uskladite sa partnerom tokom ovog perioda. Mnoga razočarenja nakon nekih romantičnih trenutaka koje ćete doživeti u emotivnom polju. Vi i partner imate totalno drugačiju predstavu o zajdništvu. Ovde se nema želja da se porazgovara kako rešiti neke probleme. Ponavljaju vam se stare priče i stari obrasci, ali je moguće sve rešiti jednim otvorenim razgovorom.

Posao

Posao se usmerava ka pravcima koje ste želeli. Sve čega se latite može uspeti. Ipak, morate ulagati mnogo napora da se ostvarite na ovom planu. Vi ste od onih koji ispunjavaju sve svoje rokove,ali vam je ujedno teško da se nosite sa obavezama koje vam nameće novi šef. Pojedini mogu imati probleme sa nadređenima ukoliko se previše tvrdoglavo drže stava da sami najbolje odlučuju.

Novac

Ovo nije najpovoljnije vreme za vaše finansije. Moguće da vam je novac zarobljen na neki način. U bankama možete imati problema oko novčanih transakcija.

Zdravlje

Neki zdravstveni problemi od ranije mogu da vam smetaju i tokom ove sedmice. Očekuju vas redovni lekaraski saveti, a na vama je ispoštujete terapiju.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!