Vodolija nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Trebalo bi da se orijentiše na kinesku hranu, bareno povrće, plodove mora i bela vina.

Ljubav

Većina Vodolija može biti zbunjena pri izboru partnera. Činiće joj se da je tamo negde bolje, da je napravila pogrešan izbor. Nije duboko nezadovoljstvo u pitanju,ali vam sve ovo remeti planove, dolazi do unutrašnje zabune i konfuzije, emocije su pomešane… Bračni takođe nisu u potpunosti zadovoljni odnosom. Nesrećni ste, a da ne znate ni vi zašto. Partner pokušava da vam na sve moguće načine olakša. Slobodnima će biti interesantne osobe sa kojima imaju laganiju komunikaciju, kao i oni koji se intelektualno pokažu kao dostojni sagovornici.

Posao

Početak nedelje konfuzan na ovom planu, dok sreda i četvrtak otvara nove mogućnosti koje vam mogu doneti stabilnost na poslovnom planu. U suštini je nedelja šansi bilo da ste zaposleni ili ste u potrazi za poslom. Frilenseri i honorarni saradnici mogu imati pregršt novih kvalitetnih poslova koje će sa elanom i brzinom rešiti.

Novac

Na ovom sektoru slede dobri događaji. Dobro ćete upravljati finansijama. Moguće da ćete uspeti da nešto ostavite po strani. Pojedini ovog znaka će ulagati u ovom periodu u veće poslove što može doneti stabilizaciju na duže staze.

Zdravlje

Loš utacaj Marsa iz znaka Bika i Jupitera u Lavu doprinosi lošoj energiji u ovom sektoru posebno kada je probavni sistem u pitanju. Takođe je moguće da ćete imati problema sa prehladom, virusnom infekcijom. Moguće su povrede stopala i nogu. Pazite se.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!