Vaga nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Zdrava hrana za Vagu je integralni prinač, zelena salata, istočnjački začini, plodovi mora i sve to „začinjeno“ ljubavlju u lepoj atmosferi.

Ljubav

Ova nedelja može biti jaka i lepršava na ovom planu. Usamljeni mogu da promene svoj status u „zauzet“ očas posla. Oni koji su u vezi puno lepih zajedničkih momenata. Bićete usklađeni kao par. Moguća su druženja i sa zajedničkim prijateljima kao i kraća putovanja udvoje. Bračni će sličnu priču imati u svom partnerstvu. U suštini mir na ovom planu će biti kao „melem na ranu“ posle jednog većeg niza haotičnih situacija od ranije. Poželjno je da zadržite ovu pozitivnu energiju i dalje, odnosno i posle ove sedmice.

Posao

Na poslovnom planu nema loših dešavanja, osim što ćete vi osećati izvestan napor i težinu u svemu što radite. Željeni rezultati su tu, ali ćete vi sami poželeti da se malo sklonite od svega što vam se dešava. Odnosi sa kolegama su u suštini dobri, ali sa nadređenima su možda još bolji. Prihvatite jedan konstruktivan savet iz tih redova i vrlo brzo ćete se naći na listi kandidata za bolji status.

Novac

Prilivi novca su tu, ali uglavnom ćete ga trošiti na porodične potrebe. Neki od prijatelja ili rođaka će vam tražiti na pozajmicu, pa ćete biti u nekom vidu blažeg haosa šta da uradite. Rado biste odbili, ali ne možete zbog nekih okolnosti i bližnjih, a pritom strahujete da li će vam taj novac ikada biti vraćen.

Zdravlje

Bilo kakve naznake za zdravstvene smetnje ne smete zanemariti. Bitno je da reagujete na vreme i da ne dopustite da se problem proširi.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!