Devica nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Slatkiši vam uništavaju pankreas i zato vam najviše odgovaraju lagane čorbe, uglavnom potaži.

Ljubav

Neka osoba će izbegavati susret sa vama. Podsetiće vas ta situacija na neke prošle dane i događaje. Biće vam teško, jer će vam osećaj odbačenosti povećati nečija neprimerna izjava. U braku su moguće sitnije svađe. Partner se oseća zanemarenim, što nije daleko od istine. Posvetite neko vreme njemu/njoj jer vam je veza na ivici da „pukne“. Slobodni se samo zadržavaju u nekom polu snu u jednom neobavezno kontaktu koji se zasniva samo na komunikaciji.

Posao

Na poslu se trudite. Imate rutinu koju poštujete, ali imate ometajuće faktore sa strane koji doprinose da se osećate zbrkanim na ovom sektoru. U ovoj nedelji ćete morati da reagujete na vreme i bez presedana. Većina vas imaće dobre šanse za napredak i samim tim neki novčani bonus koji vas može obradovati u skorašnje vreme. Metodičan rad je pola uspeha.

Novac

Imaćete solidan protok novca. Pazite na papirologiju koja može da vam načini zbrku u ovom sektoru. Sredite lične poslove i nemojte da ometate tok isplate kredita i dugovanja. Svaki pokušaj da napravite obrt u ovom polju može na vas da utiče loše, jer ćete se još više zaglibiti sa troškovima.

Zdravlje

Za predstavnike ovog znaka, položaj Južnog Mesečevog čvora u vašoj 8. (malefičnoj) kući donosi probleme koji ne prolaze. I na najmanju aktivaciju dolaze snažno preteći da vam razruše zdravlje i energiju. Posebno će bolestima biti sklone starije Device koje su pre svega zanemarile savete lekara.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!