Rak nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Predstavnici ovog znaka treba da jede mnogo zelene salate i plodva mora i jedino to ih čini zdravim.

Ljubav

Pozitivan odgovor od suprotne strane će ovog puta izostati. Propustili ste svoje šanse sa dotičnom osobom. Problemi iz prošlosti su aktuelni i kod bračnih Rakova. Zbunjeni ste istim problemima, ali verujte i partneru je gotovo identično kao i vama. Ne znate kako da se postavite za dalje.Oprezno u odlukama, jer se možda pokajate u nekom narednom vremenskom periodu. Neka ova nedelja prođe tako što ćete se što više sklanjati od otvorenih konfrontacija sa partnerom.

Posao

Rakovi koji se bave trgovinom bilo koje vrste mogu proširiti svoje tržište tokom ove sedmice. U svakom slučaju iskoristite ovo vreme da ojačate svoje pozicije u firmi u kojoj radite i da osigurate dobre pozicije. Od sredine nedelje dolazi do malo opuštenije varijante. Bićete pohvaljeni od strane saradnika što će povoljno uticati na sve što vam se događa na ovom planu. Svojim postupcima ste uspeli da impresionirate nadređene.

Novac

Tokom sredine nedelje (sreda, četvrtak) imate dobre dane što se tiče novca. U ostalim danima ćete uglavnom trošiti, a moguće je više na tuđe potrebe nego na svoje.

Zdravlje

Dobar uticaj Jupitera jeste prisutan, ali to ne znači da treba da zanemariti ovaj sektor. I dalje ste skloni starim zdravstvenim problemima. Vaš lekar može biti zabrinut, a vi se potrudite da ne zanemarujete već postojeće probleme. Pazite na zglobove, kosti, istegnuća.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!