Strelac nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Trebalo bi da izbegavate veće količine kafe i svih preterano stimulativnih pića, i da pređete na baren krompir i pirinač.

Ljubav

Imate utisak da na ljubavnom planu idete korak unazad. Slobodni će pokušati da uđu u novu vezu, ali uspeh je promenjljiv. Moguća su iznenađenja koja vam neće prijati. Potencijalni partner može se predomisliti u zadnjem trenu. Bračnima ne ide sjajano. Sve osećaju kao teret. Čini se kao da pričate različitim jezicima. Sve više ne prepoznajte svoje voljeno biće i vaše razočarenje raste iz časa u čas. Oni koji su u vezi neće imati većih problema, ali je moguće da će potražiti zadovljstvo na drugu stranu što je trenutno nemoguće.

Posao

Moguća je svakodnevna zbrka na ovom planu. Nećete se najbolje slagati sa šefovima, ali ćete pokušati da istrpite sve što vam stoji kao obaveza. U svojoj glavi razvijate filmove raznih događaja za budućnost. Stoji da ste za većinu stvari u pravu, ali ne ide vam okolnosti na ruku, tako da je bolje da se utišate ako želite da zadržite postojeći posao. Ako ste deo privatnog sektora možete krenuti da širite reklamu ili da budete otvoreniji u ponudama svoje firme. Pazite da u žurbi ne nepravite kardinalne greške koje će vas koštati u narednom periodu.

Novac

U ovoj nedelji je moguć dobar obrt novca. Nezaobilazni su vam neki trošovi pa se uludo nervirate. Iscrpeli ste sve rezerve. Budite mudri u ovom sektoru. Izostaje bilo kakva pomoć.

Zdravlje

Na ovom polju nećete imati prevelikih problema. Potrebno je da promenite način svog života. Stomačne tegobe mogu se javiti zbog većeg unosa začinjene hrane.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

 

error: Content is protected !!