Blizanci nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Najvažnije kada je ishrana u pitanju je da ne doručkuju u tri poslepodne i da ne jedu picu u tri po ponoći.

Ljubav

Planeta strasti, ljubavi i zadovoljstva vladar vašeg polja ljubavi našla se u vašoj prvoj kući pa ova nedelja je izuzetno zanimljiva na emotivnom planu. Uživaćete u neobaveznim susretima. Neki od vas naći će se sa osobom koja ima odgovara u svemu. Malo ćete biti zbunjeni jer nešto niste raspoloženi za dublje i jače vezivanje, ali sve će ukazati upravo na to. U bračanom životu biće manjih svađa i prebacivanja krivice između supružnika.

Posao

Vladar vaše 10.kuće, kuće karijere,ciljava – Jupiter koji se već kreće napred i lepo gleda vaš znak donosi vam srećne pomake koji dolaze kao dobra šansa. Mnogima će se ostvariti bitni kontakti sa inostranstvom. U svakom slučaju je bitno da ne preterujete ni u čemu. U odnosu na sradnike biće takmičarski nastrojeni. Moguće su sitne čarkice između kolega i vas na kraju radne nedelje.

Novac

Novac neće pristizati kroz rizične poslove. Možete imati problem sa transakcijama na početku nedelje. Manji zastoji će zameniti bolji deo nedelje. Možete biti razočareni postupkom osobe iz vaše bliže okoline koja vam je ostala dužna.

Zdravlje

Imaćete problema sa probavom. Neki od vas će biti hospitalizovani. Morate slušati savete lekara da biste izbegli dalje komplikacije.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!