Jarac nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Jarac voli biljne čajeve i pokušava da bude umeren u svemu. Oni voli orijentalne slatkiše poput ratluka, baklava, kao ušećereno voće, žele bombone i slatko od voća što može da doprinese gojenju.

Ljubav

Neko ko vam se već izvesno vreme sviđa može polako da postaje deo vašeg života. Moguće je da ćete uživati u romantičnim trenucima sa tom osobom. Oni koji su u braku i u dužoj vezi sve više rade na skladu. Možda ste uporniji nego inače da sredite ovo polje. Želite da nadoknadite partneru sve propušteno. Ne zaboravite da voljena osoba pamti i da joj neka ružna sećanja stoje kao „senka“ u vašem odnosu. Radite na poverenju.

Posao

Imate podršku kolega, saradnika i nadređenih. Nedelja u kojoj samo treba da funkcionišete prema utvrđenom rasporedu. Nove ponude mogu da vas obraduju. Nezaposleni mogu imati bitan razgovor koji će im promeniti status. Frilenseri i honorarni saradnici imaju dobre ponude koje neće propustiti. Nedelja je u suštini radna, ali nije opterećujuća.

Novac

Bolji priliv novca tokom ove sedmice dolazi od strane honorarnog posla. Uglavnom su prisutni troškovi, kako planirani, tako i neplanirani.

Zdravlje

Morate da poboljšate fizičku kondiciju. Inače vam je polje zdravlja stabilno i nemate preterane rizike, osim ako ste zanemarili stare zdravstvene probleme.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!