Lav nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Treba da jede samo ono što njegovom organizmu odgovara, a to je lagana barena hrana ali ne bez mesa jer Lavovi su predatori pa se tako ponašaju i humani predstavnici ovog znaka, naročito ako su nulta krvna grupa.

Ljubav

Jupiter se kreće kroz vaš znak napred i daruje vam mnogo mogućnosti na emotivnom planu s obzirom da je on vladar vašeg polja ljubavi. Ali ne treba da zaboravite da se Saturn kreće u polju ljubavi unazad i da time priziva prošlost. U ovoj nedelji nećete imati loša dešavanja. Naprotiv, bićete izuzetno srećni koliko ste vi i vaš partner usklađeni. Bračni mogu imati probleme samo ako pominju prošlost i ako se vezuju za nekadašnje greške. Da biste se uskladili u partnerskim odnosima morate biti na istim talasnim dužinama.

Posao

Na poslovnom planu može funkcionisati sve kako treba. Vreme kada se pravi temelj za budućnost. Treba iskoristite ovaj period za savetovanje i bitne korake koje ćete preduzeti tokom ove sedmice ili tokom naredne. Podršku imate, samo je bitno da se vi lično pokrenete. Radite na imidžu, reklami. Nadređeni ili bliski saradnici mogu imati značajan uticaj na vas tokom ovog perioda. Svaki korak koliko god bio težak i opterećujući je jako bitan za vašu profesionalnu karijeru.

Novac

Saturn nepovoljno utiče na 2.polje, polje novca tako što vas ograničava u nekim naumima, ali ujedno ovo je podsetnik da treba da se pregrupišete i da napravite dobar plan za budućnost. Ipak ćete razumno trošiti. Prilivi pristižu već na početku nedelje.

Zdravlje

Morate biti oprezni na ovom sektoru iako generalno je dobra nedelje za vas kada je ovo polje u pitanju. Uvek pitajte za savet stručno lice ako se slučajno javi problem tokom srede i četvrtka.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!