Škorpija nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Niste toliko komplikovani koliko izgledate. Izbegavajte grickalice i obimne obroke.

Ljubav

Usamljeni će se dvoumiti koju osobu da izaberu. Nemirno srce vas tera na neke korake kojih ćete i sami biti iznenađeni. Ono što je započelo kao neobavezan flert može da se završi u nekoj ozbiljnijoj varijanti. Potreban vam je neko sa kim ćete delati iste frekvencije na svim nivoima. Možda previše tražite, ali ne možete ništa polovično da imate sada. Bračni nisu usklađeni. Manje varnice tokom ove nedelje. Vi lično delujete mirni, ali u suštini ste „odsutni“ duhom jer ne možete da podnesete nerazumevanje između vas i partnera.

Posao

Poslovna partnerstva mogu „škripati“ tokom ovog perioda. Naporan period je iza vas i vama je neophodan odmor od svakodnevnih trzavica, ne samo na poslovnom planu. Čak i najmanji posao i obavezu možete shvatiti i osetiti kao veće opterećenje tokom ove sedmice. Ako ste u mogućnosti uzmite kraći odmor, uradite to. Većina vas je raštrkano na ovom planu jer vam suštinski svaka poslovna obaveza predstavlja prioritet. Poslovna putovanja bi trebali da odložite, jer ćete doživeti samo niz loših situacija.

Novac

Jupiter vam podržava polje novca, ali Saturn može da vam remeti planove u ovom sektoru. Novac može odlaziti na stare dugove tako da vaš plan vezan za štednju morate odložiti. Mogući su dodatni prilivi, ali i iznenadni odlivi novca.

Zdravlje

Na ovo polje može loše uticati stres kome ste svakodnevno izloženi već duži period. Pazite na srčane smetnje i visoki krvni pritisak.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!