Ovan nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Kao vatreni znak imate uglavnom ubrzan metabolizam i možete patiti od glavobolja i povišenog krvnog pritiska. Vašem organizmu više prija riba i lagana salata što im pomaže da ne budu preterano nervozni.

Ljubav

U ovoj nedelji bračni partneri nemaju razumevanja jedno za drugo. Možda ćete se osećati da vas partner ignoriše po pitanju bitnih stvari. Usamljeni će imati nešto više sreće u ljubavi. Mogući su zanimljivi susreti koji će delovati podsticajno za vas. Vrlo je moguće da iz neke priče dođe do konkretnijih događaja na ovom planu. Porodični odnosi nisu u redu, ali vi se trudite da budete diplomata. Prijateljstva su takođe sklona preispitiavanju.

Posao

Moguće je da se osećate stisnuto na ovom planu. Rokovi se približavaju. Pojedini će imati probleme sa nadređenima,dok će neki drugi rešavati stare probleme u ovom sektoru. Morate ići korak po korak, jer u suprotnom samo doprinosite velikoj napetosti i haosu. Sve ovo možete da okrenete u svoju korist, samo vam je potrebno strpljenje. Takođe je bitno da budete distancirani od pojedinih kolega. Pojedini su otvoreno neprijatni prema vama.

Novac

Većina vas se odlučuje na štednju koju je moguće ostvariti od ovog perioda. Porodica će tražiti da izmirite neke obaveze. Neće vam biti prijatno s obzirom koliko ste novca u poslednje vreme potrošili.

Zdravlje

Planeta sreće Jupiter gleda lepo na vaš znak pa u ovom polju nećete imati većih problema. Budite obazrivi na virusne infekcije i probleme sa glavom, zuboboljom. Svaki zdravstveni problem koji sada zanemrite može u dogledno vreme da bude velika smetnja.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!