Ribe nedeljni horoskop – od 20. do 26.04.2015.

Piletinu treba da izbegava kao i sve prerađevine životnjskog porekla. Trebalo bi da jede što više orijentalnog voća, mango, kivi, banane.

Ljubav

Skloni ste u ovom periodu prošlosti bilo kroz sećanja ili naginjanju da se ponovo otvori stara ljubavna priča. Slobodni mogu imati interesantne susrete sa osobom koja im se dopada dugo. Ostaćete i dalje prijatelji, ali vama jednostavno prija njegovo/njeno društvo. Onima u vezi predstoje nesuglasice. Pokušaćete da se iskontrolišete na neprimerene izjave partnera. Bračni takođe nemaju dobar odnos u braku. I vi i životni partner se osećate nesrećnim u ovom odnosu. Savet je da ne gubite strpljenje. Vrlo brzo možete srediti ovaj odnos. Za neke ovo je period spajanja ili odvajanja.

Posao

Imali ste naporan period iza sebe, a ova nedelja može da vam donese olakšanje na ovom sektoru. Odgovornost je neophodna ako ulazite u nova poslovanja. Pojedini ovog znaka imaju određene rokove kada je posao u pitanju. Mnogi iz starog se pokreću u novi. Ovo je na neki način veliki životni test za vas. Podržava vas Jupiter u polju karijere i ciljeva, pa koliko god delovalo konfuzno na ovom planu, sve ide onim tokom koji će vas na kraju zadovoljiti. Imate podršku bitnih ljudi.

Novac

Ovo je nedelja priliva novca. Negde ćete morati da uložite, date novac. U svako slučaju stoji rešavanje finansijskih problema tokom ove sedmice.

Zdravlje

Neki od vas će tokom ove nedelje dobiti dijagnozu od lekara, dok će drugi uživati dobro zdravlje. Mnogima od vas se savetuje da se bave jogom, vežbama, meditacijom.

Nedeljni horoskop

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Pročitajte i:

Detaljni mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

Nedeljni horoskop: www.mojastrolog.rs

error: Content is protected !!