Nedeljni horoskop – Od 21. do 27. septembra 2015.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 21. do 27. septembra 2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Nedeljni horoskop za znak ovan

Dragi Ovnovi, zaboravite začinjenu hranu i gurmanluke razne vrste. Vladar vašeg znaka tokom ove sedmice ulazi u Devicu i pred vama je period kada morate voditi računa i o onome što jedete i o načinu na koji jedete. Ne smete preskakati obroke, ne smete se „tovariti“ bez svake mere i morate jesti znatno sporije. Za vas sve ovo zvuči kao dosta komplikovano, zar ne?

Ljubav

Oni u brakovima i dužim emotivnim vezama imaju nešto zategnutije odnose tokom ove sedmice. Neki stari problemi su izgleda opet postali aktuelni i možete biti zabrinuti zbog odvijanja situacija između vas i partnera. Ono što ne smete dozvoliti u ovom periodu je povlačenje i puštanje da se stvari reše same od sebe. Jer više je nego verovatno da neće i da mogu ostati kao zid između vas i voljene osobe. Iako komunikacija sada može biti dosta naporna, a vas dvoje skloni da prebacujete stvari jedno drugom, ipak je ovo jedini način da rešite ono što vas muči.

Slobodni su se očigledno jako zagrejali za nekog, ali ne uspevaju da ostvare neki značajniji pomak sa tom osobom. Vaš prilično napadan nastup može samo oterati drugu stranu ili učiniti da ona usporava celu situaciju. Očigledno je da morate promeniti nešto u komunikaciji da biste uspeli da joj se približite. Ne budite impulsivni, već malo osmislite svoj pristup. Iako vam fali strpljenja, morate se povinovati tempu koji je druga strana nametnula.

Posao

Sam početak nedelje vam donosi veliku poticajnu energiju i osećaj da na brzinu možete odraditi neke poslove ili rešiti situacije koje vas blokiraju. Međutim, ovaj vaš polet će ostati prilično kratkog daha jer ćete shvatiti da se suočavate sa mnogo većom problematikom nego što ste mislili. Pored ovoga verovatno je da ćete u drugom delu nedelje trpeti i pritisak od strane šefova i na taj način biti pod još većom presijom da stvari morate uraditi na vreme.

Prelazak vladara vašeg znaka, Marsa, u znak Device i polje poslovnih obaveza samo naglašava da u ovom periodu, na žalost, morate raditi stvari sistematično, koliko god vam to vremena i energije oduzimalo. Svaki propust će vam biti vraćen na ispravljanje.

Novac

Neke situacije vam dolaze na blic i mogu vam doneti novčani dobitak. Neki kratkoročni posao, možda čak i prijateljska usluga koja će malo popuniti vaše ispražnjene novčanike. Ne bi bilo zgoreg pokušati ni sa igrama na sreću. Sve ovo je aktuelno u prvoj polovini sedmice.

Zdravlje

Problemi sa variranjem pritiska i kičmom. Vreme je da malo više povedete računa o sebi.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

 

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki LJUBAVNI horoskop za 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!