Mesečni horoskop za AVGUST 2016.

By  |  0 CommentsMesečni horoskop daje odgovore na mesečnom nivou u vezi ljubavi, posla, zdravlja i novca. Pogledajte šta očekuje vaš horoskopski znak u AVGUSTU 2016.

Avgust će biti mesec koji će promeniti mnogo toga. Neke će blokade pući, sa nekim karmičkim zaduženjima ćemo završiti, po nekim pitanjima ćemo morati da se vratimo „korak unazad“ i da ispravimo greške koje smo napravili u prošlosti.

Iako će ovaj mesec doneti čas promenljivost, čas težinu, i osećaj da smo po nekim pitanjima na kraju snaga, budite uvereni – o nekim veoma važnim pitanjima se odlučuje baš u ovom periodu. Moguće je da rezultate nećete moći da vidite tokom avgusta, ali će oni postati vrlo aktuelni u septembru. Zato ovo vreme koje je pred vama shvatite na pravi način – kao priliku da promenite neke otežavajuće okolnosti, da srušite neke zidove i okrenete situacije u svoju korist.

Ono što je prvo primetno na slici avgusta jeste trigon Venere iz Lava sa retrogradnim Uranom iz Ovna. Ovaj aspekt će doneti neke neočekivane šanse i iznenadne prilike i to najviše u sferi ljubavi i novca.

3-eg avgusta imamo mlad Mesec u znaku Lava i to u trigonu sa retrogradnim Saturnom. Lav, kao prirodno polje ljubavi, zabave, dece, ali i talenata i jedno od „srećnih horoskopskih polja“ i ova pojava koja se dešava u njemu, nagovestiće da će neke emotivne priče koje su pokrenute u prošlosti, i možda bile u zastoju ili čak u prekidu, dobiti svoju ponovljenu šansu. Takođe – otvaraju se velike šanse onima koji žele put inostranstva, bilo posla ili odmora radi, kao i onima koji sarađuju sa strancima.

Tog 3-eg avgusta i Mars prelazi u znak Strelca. Ova planeta i dalje je u svojoj senci, to jest, još uvek se nije vratila na poziciju sa koje je krenula retrogradnim hodom, ali će doneti promenu energije, pa ćemo postati impulsivniji i željni da što pre nešto uradimo. Osećaj zablokiranosti i pokušaji da se ta ista blokada „probije“ postajaće sve jači kako Mars bude išao ka Saturnu.

6-og avgusta Venera iz znaka Lava prelazi u Devicu. Njena pozicija ovde i nije najbolja, naročito kada je ljubav u pitanju, jer se previše analizira i razmišlja umesto da se samo – voli. Doduše, ova pozicija će pojačati potrebu da se okrenemo praktičnoj i racionalnoj strani života. Obzirom da će sve do polovine avgusta biti u kvadratu sa Marsom i Saturnom, taj ljubavni život će nam stvarno donositi velike probleme…ali i velike strasti. Takođe, i kontakte sa bivšim ljubavnicima.

10-og avgusta Merkur ulazi u svoju senku u znaku Device. Od ovog momenta planeta koja vlada razumom, intelektom, pokretom, mislima, rečima, počeće da na oko „usporava“ pripremajući se za svoj retrogradni hod koji će uslediti na samom kraju ovog meseca. Akcenat će biti bačen na završavanje poslovnih obaveza i svega onoga što u poslovnom segmentu nismo priveli kraju u prethodnom periodu.

14-og avgusta Saturn kreće direktnim hodom u znaku Strelca. Više od četiri meseca je trajao njegov hod unazad. Planeta karme i sudbinskih dešavanja nas je stavila na svojevrstan test, iskušavajući i naše emotivne, ali i poslovne odnose, ali najviše nas testirajući u smislu odgovornosti i obaveza prema mnogim životnim pitanjima, čak i zdravlju.

22-og avgusta Mars konačno dolazi na poziciju sa koje je krenuo unazad. Sada ga na tom mestu čeka Saturn, kao poslednja prepreka koju mora preskočiti da bi stigao do svoje slobode. Tako ćemo i mi imati osećaj da smo prešli dugačak put u pokušajima da ostvarimo ono što želimo i da je ostala još samo jedna barijera da bismo stigli do svoga cilja. Međutim, ova borba neće biti lagana, jer će sve do kraja ovog meseca da se provlači tenzija i neizvesnost. Ovo je jedna manifestacija onoga što sam vam rekla na početku teksta – potvrdu da smo sa nekim stvarima završili i osvojili ono što želimo teško je da ćemo moći da dobijemo u avgustu. Tek će nam septembar dati ono što nam je potrebno…

U noći između 22-og i 23-eg avgusta Sunce će iz znaka Lava preći u Devicu. Akcenat će opet biti bačen na praktično, realno, racionalno, na potrebu da sredimo svaku, pa i najmanju sitnicu u svom životu.

27-og , 28-og o 29-og imamo par donekle „srećnih“ dana. Venera će biti u konjukciji sa Jupiterom i Merkurom na poslednjim stepenima Device. Ovo će u suštini biti najava onoga što će se desiti u septembru, jer će poslednjeg dana avgusta Venera preći u svoje sedište, znak Vage, znak partnerskih i emotivnih odnosa, znak balansa i ravnoteže. Najaviće na velika zvona ulazak Jupitera u ovaj znak koji će se dogoditi u prvoj dekadi septembra. E vala, konačno da i ovo dočekamo…

Dakle, da rezimiramo. Avgust mesec je težak. Znam da vam se neće dopasti ovo što govorim, ali to je neosporna činjenica. Težak je zato što predstavlja kulminaciju svega što nam se u prethodnom periodu dešavalo. Težak je zato što ćemo itekako morati da se borimo, a ta borba vrlo često neće biti laka. Ali, verovali ili ne – potrebna je. Potrebna je zato da bismo konačno neke ljude, stvari, situacije, poslove sagledali tačno onakvima kakvi oni zaista jesu. Potrebna je zato da bismo stavili tačku. Potrebna je zato da bismo mogli da od septembra krenemo dalje, jednim potpuno drugačijim putem. Putem ravnoteže, putem ispravnosti, putem gde ćemo imati prave pratioce. I poslovne i emotivne. Otvorićemo vrata jedne potpuno nove životne faze. A u njoj više nema mesta za ono što nema svrhu u našem životu. U tom smislu avgust je odličan mesec. Odličan da konačno skinemo sa sebe teret i težinu.

U to ime – želim vam srećan put i uspešnu borbu tokom avgusta. Srećno!

Pročitajte mesečni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki ljubavni horoskop za 2016.

Godišnji horoskop za 2016. godinu

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

error: Content is protected !!