Nedeljni horoskop – Od 11. do 17. januara 2016.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 11. do 17. januara 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Horoskop za znak ovan

Ove sedmice bi vam već prijalo da malo rasteretite stomak I da sa tradicionalnih jela pređete na nešto lakšu hranu. Preporuka za vas su salate, ali malo “bogatije” kao što su grčka salata, krompir salata, salata od piletine I kukuruza, hladna salata sa testeninom…u isto vreme obilan, ali I lagan obrok.

Ljubav

Otvorili ste potpuno novo poglavlje u svojim emotivnim relacijama I brakovima. Između vas I voljene osobe u ovom periodu vladaju skladni odnosi, a veliki akcenat je bačen na strast. Ovnovi su se u potpunosti probudili po ovom pitanju, a partner je više nego spreman da podeli sa vama trenutke ispunjene uživanjem I zadovoljstvom. Vaša voljena osoba će biti spremna da vas pozitivno iznenađuje, pa koristite ovo vreme da na lakši način rešite sve ono što je eventualno predstavljalo problem.

Povremeno će pripadnici ovog znaka imati potrebu da se okrenu ka prošlosti, što vam se ne preporučuje, osim ako imate potrebu za samo kratkotrajnim susretom ili avanturom sa nekim ko vam je bio blizak ranije. Sve se može pokrenuti brzo, ali još brže I završiti. Slobodni neka uživaju u novim poznanstvima, a osobe koje vrede će se same izdvojiti. Potrebno je malo vremena za bolje upoznavanje.

Posao

Izuzetan poslovni period je pred vama. Neke će se šanse otvoriti na brzinu, a šanse ne treba propuštati jer je pitanje da li će biti ponovljene. Generalno – inostranstvo predstavlja pravo mesto za ostvarenje, aktivirajte se po pitanju pokretanja saradnji sa drugim prostorima. Završićete na lakši način nešto što je ostalo propušteno ili nedovršeno od poslova iz prethodne godine. Obuzdajte svoju prirodnu nestrpljivost, ništa vam neće pobeći, samo pratite situacije I reagujte na vreme. Odlična nedelja.

Novac

Na svaku poslovnu priliku obratite pažnju, jer je potencijala za zaradu tokom ovog perioda mnogo. Stavite tačku na neke obaveze iz prethodnog perioda da vam ne bi napravile problem kasnije.

Zdravlje

Postoji potencijal samo za prolaznu zdravstvenu problematiku. Eventualno možete “potkačiti” neki virus.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!