Nedeljni horoskop – Od 18. do 24. januara 2016.

By  |  0 Comments

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 18. do 24. januara 2016. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Horoskop za znak ovan

U ovu sedmicu ulazite sa Mesecom u znaku Bika i polju hrane. Nema šta – apetiti će se probuditi do „daske“. Istinski ćete uživati u svakom obroku i od njega praviti pravi mali gastronomski doživljaj. Ahm, da – ako ovo prevedemo – ješćete dok vam ne bude loše. Naučite da stanete onda kada je najslađe.

Ljubav

Vi slobodni a prilika pred vama koliko god hoćete. Sa jednom osobom vam odgovara komunikacija, druga deli sa vama iste životne stavove, a treća vam je prosto rečeno – vrlo fizički privlačna. Niko se u ovom periodu posebno ne izdvaja kao onaj pravi kandidat, pa će Ovnovi malo „šetati“ ne radeći ama baš ništa konkretnije da bi zaista i otpočeli neki čvršći odnos. Strast ne računam u to. U suštini, čini mi se da vi samo želite da uživate i da se ne opterećujete time šta će biti. Možda je tako u ovom periodu i najbolje.

Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku partner vam onako blago rečeno povremeno baš ide na živce. Druga strana baš preteruje u nekim stvarima, što vas uglavnom smara, ali će postojati trenuci kada nećete moći da se uzdržite (a nećete ni hteti) pa ćete morati malo da se posvađate. Samo malo, čisto da razbijete trenutno stanje. Posle ćete se opet vratiti u kolotečinu i funkcionisanje. Samo mala drama.

Posao

Džabe dragi moji Ovnovi – volju imate, želju imate, inicijativu imate… ali sve to u ovom periodu nije dovoljno da pokrene poslovni segment onako kako biste želeli. Od svog vašeg truda i zalaganja dobijate rezultate na kašičicu. Prihvatite situaciju ovakva kakva jeste i ne besnite. Svoju nervozu kontrolišite i nemojte dolaziti u sukob sa saradnicima, kolegama, ponajmanje šefovima. Shvatite da morate prihvatiti ovaj sporiji tempo i prilagoditi mu se. Doći će sve na svoje, samo treba vremena.

Novac

Što se priliva tiče, nije da ih neće biti, ali ne mogu da kažem da ćete baš plivati u parama. Ono što je izvesno (a nije dobro) jeste da su vam troškovi veliki, a čak ni ne pokušavate da ih koliko toliko kontrolišete. Takođe, neke obaveze će doći na naplatu. Vadite se kako znate i umete.

Zdravlje

Najslabija tačka je grlo, i to odmah početkom nedelje. Vodite računa, virusi vladaju.

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop

OVAN

bik horoskop

BIK

blizanci nedeljni horoskop

BLIZANCI

rak nedeljni hororskop

RAK

lav nedeljni horoskop

LAV

devica nedeljni horoskop

DEVICA

vaga nedeljni horoskop

VAGA

nedeljni horoskop skorpija

ŠKORPIJA

strelac nedeljni horoskop

STRELAC

jarac nedeljni horoskop

JARAC

vodolija nedeljni horoskop

VODOLIJA

ribe nedeljni horoskop

RIBE

————————————–

Horoskop piše: www.mojastrolog.rs

Može vas zanimati i:

Veliki GODIŠNJI horoskop za 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!