Nedeljni horoskop od 20. do 26. aprila 2015.

horoskop nedeljni

Šta očekuje vaš horoskopski znak od 20. do 26. aprila 2015. pročitajte u nedeljnom horoskopu.

Kao vatreni znak imate uglavnom ubrzan metabolizam i možete patiti od glavobolja i povišenog krvnog pritiska. Vašem organizmu više prija riba i lagana salata što im pomaže da ne budu preterano nervozni.

Ljubav

U ovoj nedelji bračni partneri nemaju razumevanja jedno za drugo. Možda ćete se osećati da vas partner ignoriše po pitanju bitnih stvari. Usamljeni će imati nešto više sreće u ljubavi. Mogući su zanimljivi susreti koji će delovati podsticajno za vas. Vrlo je moguće da iz neke priče dođe do konkretnijih događaja na ovom planu. Porodični odnosi nisu u redu, ali vi se trudite da budete diplomata. Prijateljstva su takođe sklona preispitiavanju.

Posao

Moguće je da se osećate stisnuto na ovom planu. Rokovi se približavaju. Pojedini će imati probleme sa nadređenima,dok će neki drugi rešavati stare probleme u ovom sektoru. Morate ići korak po korak, jer u suprotnom samo doprinosite velikoj napetosti i haosu. Sve ovo možete da okrenete u svoju korist, samo vam je potrebno strpljenje. Takođe je bitno da budete distancirani od pojedinih kolega. Pojedini su otvoreno neprijatni prema vama.

Novac

Većina vas se odlučuje na štednju koju je moguće ostvariti od ovog perioda. Porodica će tražiti da izmirite neke obaveze. Neće vam biti prijatno s obzirom koliko ste novca u poslednje vreme potrošili.

Zdravlje

Planeta sreće Jupiter gleda lepo na vaš znak pa u ovom polju nećete imati većih problema. Budite obazrivi na virusne infekcije i probleme sa glavom, zuboboljom. Svaki zdravstveni problem koji sada zanemrite može u dogledno vreme da bude velika smetnja.

[adsense_inserter id=”12324″]

Pročitajte nedeljni horoskop za svoj znak!

ovan nedeljni horoskop
OVAN
bik horoskop
BIK
blizanci nedeljni horoskop
BLIZANCI
rak nedeljni hororskop
RAK

 

lav nedeljni horoskop
LAV
devica nedeljni horoskop
DEVICA
vaga nedeljni horoskop
VAGA
nedeljni horoskop skorpija
ŠKORPIJA
strelac nedeljni horoskop
STRELAC

 

jarac nedeljni horoskop
JARAC
vodolija nedeljni horoskop
VODOLIJA
ribe nedeljni horoskop
RIBE

————————————–

Može vas zanimati i:

Mesečni horoskop za april 2015.

Veliki ljubavni horoskop za 2015.

_____________________________________________________________ Svi tekstovi i kompletan sadržaj na portalu Lepotica.rs napisani su samo u informativne svrhe i nije zamena za stručni savet. Portal Lepotica.rs ne pruža medicinske, psihološke niti bilo koje stručne savete i sadržaj tekstova na portalu ne predstavlja mišljenje autora i nije zamena za stručno mišljenje, te portal Lepotica.rs ne može preuzeti odgovornost za eventualnu štetu nastalu korišćenjem informacija iz sadržaja tekstova.
error: Content is protected !!